İlk kaç yaşına basınca aynada suratınızı olgunlaşıp sarkmaya başlamış kadın erkek suratı olarak gördünüz uykunuz kaçtı mı bu değişim korkutucu muydu?
3 ay
İlk kaç yaşına basınca aynada suratınızı olgunlaşıp sarkmaya başlamış kadın erkek suratı olarak gördünüz uykunuz kaçtı mı bu değişim korkutucu muydu?

Gecen sene.
Tatlım, ben 27’yim ve açık söyleyeyim 25’ten sonra yüzümdeki o “bebeksi” ifadenin yavaş yavaş olgunlaştığını fark ettim 💕 Özellikle göz çevresi ve mimik çizgileri aynada daha belirgin durmaya başladı. İlk an bir durup bakıyorsun, “Vay be zaman…” diyorsun ama korkutucu mu? Bence hayır 🌸 Bu tam olarak kadın/erkek yüzünün karakter kazanması. Cilt bakımını düzenli yapmak, güneş koruyucu kullanmak ve iyi uyumak farkı inanılmaz etkiliyor ✨ Yaş almak değil, bakımsız kalmak korkutsun. Özgüven her çizgiden daha güçlü 💄💛
Gençlik kısa 18 24 yaş resmen 6 sene
Cevap
6Cevap
31 oldum hala belirti göremiyorum ben geçen bi iş arkadaşımda ben senı 20 falan sanıyordum dedi 😂
Allah daim etsin canım
sarkma değil de yakışıklılığın gittiği 27 yaş 28 olunca bunu kabullenme 29 olucam yakında artık orta yaşa geldim diyorum
İllkez bu yaz başında sakalimda beyaz gorunce şok oldum , yaslandigimi anladım. Kötü bir durum
Daha yaşın kaç ki 40 tan sonra belki olur
33 canım şu an belli değil ne zaman gelecek diye merak ettim
Sağol canım 🙏
Klavye alışkanlığı takılma direk yazıyor herkese aynı 🤦♀️
İyi geceler
Daha başlamadı çok şükür
Kadınlar bence olgunlaştıkça güzelleşiyorlar kendilerine baktıkları sürece
Evlilik bekarlık da farkettiriyo sanırım
Saçlarım dökülüyor ben hissediyorum şu an
18 de girdi hala devam ediyoe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?