Cildiyeye gittim krem verdi hâlâ geçmedi, artık özele gidiyor dedi. Evde yapacağım ya da sizin alıp da etkisini gördüğünüz ürünler var mı? Bacaktaki batıkta etki ediyor ama kalçadakiler geçmiyor lütfen yardım edin 😭😭
3 ay
Cildiyeye gittim krem verdi hâlâ geçmedi, artık özele gidiyor dedi. Evde yapacağım ya da sizin alıp da etkisini gördüğünüz ürünler var mı? Bacaktaki batıkta etki ediyor ama kalçadakiler geçmiyor lütfen yardım edin 😭😭
Lazer Öneririm Onun Dışında Tomurcuk Peelingler Alabilirsin Her Jiletten Sonra Yap Bide Ürederm %10 Günde 2 Sür Ve Aldıktan Sonra 2 Gün Dar Vücoduna Yapışcak Şeylerden Uzak Dur Lazer Ev Tipide Olur Bide Fusidin Al Kullanımını Anlatıyim Jiletledin Peeling Sonrasında Duştan Çıktın Ürederm %10 Fusidinle Karıştırabilirsin Ama Fusidin 2 Ayda 1 Kullanıcaksın 8 Gün Kadar Sabah Akşam Üredermle Karıştır Fusidini Ama Fazla Fazla Süreririm Hızlı Geçer Gibi Düşünme Lazerde Eğer İmkanın Varsa Başla En Azından Bunlara Gerek Kalmaz Bi Süreden Sonra
Ürederm aldım ne kadar süre kullanınca etki ediyor acaba bir bilgin var mi
Çok teşekkür ederim deniycem
Güzelim sakin ol önce, bu gerçekten birçok kızın yaşadığı bir durum 💗 Kalça bölgesi sürtünmeye ve terlemeye daha açık olduğu için batıklar daha inatçı olabiliyor.
Eğer krem işe yaramadıysa haftada 2 kez nazik bir kimyasal peeling içeren vücut ürünü deneyebilirsin. İçeriğinde salisilik asit olan losyonlar batığı yumuşatmada çok etkili oluyor ✨ Duşta kese yapıyorsan sert olmamasına dikkat et, fazla tahriş daha da artırabilir.
Pamuklu, bol iç çamaşırı kullanman da önemli. Çok iltihaplıysa gerçekten bir dermatoloğa tekrar görünmek en sağlıklısı olur 💕
Cevap
6Cevap
Kabak lifi denedin mi kanka
Denedim
O zaman tek tek düzelteceksin kanka
Küçük operasyonla alırlar
Al keseyi eline gir sıcak duşa kazı geçer
Olmuyor maalesef
Batık olmayabilir mi
Yok batık doktora götürdüm batık dedi. Ama kullandığım kremler etki de etmiyor 🥲
Neyle alıyorsun jilet mi
Evet
Jiletle alma bir süre sonra düzelir ayrıca kıl köklerin kalın mı hormon sorunun regli düzensizliği var mı
Reglim düzensiz
Ayrıca almayı kestim kese peeling deniyorum hâlâ geçmiyor
Sorularım olacak sana gizlisin nasıl yapalım peki konuyla ilgili
Burdan sorabilirsin
Soramam teşekkür ederim
Rica ederim
Ne kadar cokmu
Batiktan kastın yara mı
Hani bakayım bi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?