Başım dertte bu konuyla sürekli sivilce çıkıyor ve kılları jiletle falan aldığımda kararıyor ve batık oluşuyor kötü bir görüntü oluyor ben nasıl bunlarla mücadele edeceğim
3 ay
Başım dertte bu konuyla sürekli sivilce çıkıyor ve kılları jiletle falan aldığımda kararıyor ve batık oluşuyor kötü bir görüntü oluyor ben nasıl bunlarla mücadele edeceğim
Genital Bölge Kararması İçin bir şey Önermiyicem Çünkü O Bölge Çok Hassas Sakın bir şey Yapma Jileti Bırak imkanın Varsa Ipl Lazer Al Ev Tipi Lazer Yani Hassas Ciltler İçin Olan Tüy Dökücüleri Kullanabilirsin Sonrasında Madecassol Ve Excipal Hydro %2 Al Onları Karıştırıp Sür Temizledikten Sonra Lazeri 1 Gün Sonra At Sivilce İçinde Ağızdan Antibiyotik Tedavisi Deneyebilirsin Tetradox Gibi 2 Ay Kullanıyosun Yanında Batikon İste Oda Bakteri Dirençlenmesini Engelliyicek Sadece Sivilce Üzerine Günde 2-3 Uygulayabilirsin Ama Tetradox Kullanırken Tüy Dökücüden Uzak Dur Jilettende Makas Gibi Birşeyle Kısalt Çünkü Tetradox Cildi Hassaslaştorabilir
Aslındahıc onemlı degıl senın sağlıklı olamn daha onemlı ve jıletle alınması hosuma gıdıyor cunku sert olunca cınsel bırlesmede daha cok zevk verıyor bana ve kaldı kı kararsada onemlı degıl cunku senı seven oranla degıl herseyınle guzel veya cırkınlıgınle sevsın benım ıcın guzelsen sevıgorsam hıc bır onemı yok
Merhaba general bölge kararmasi ile ilgili çok fazla birsey yapamazsın
Jiletle alınan bölgelerde dikkat edilmesi gerekiyor mesela jilet kıl kokunun yönüne doğru vurmalisin tersine vurmanın durumunda tahrişe yol açacaktır
Sivilce konusunda da mutlaka hava aldırman gerekiyor bölgenin sık sık yikaman temiz tutman gerekiyor
Kullandığın jilet tek kullanımlık yap mümkün oldukca
Çok teşekkür ederim
Rica ederim kafana takılan olursa sorabilirsin canım
Jilet berbat bir şey ya ağda da aşırı acıtıyor ölüm gibi bişi en iyisi lazere gitmek gidebilirsen git ayrıca bunlar için maskeler var onları alabilirsin araştır Trendyoldan
Sağol teşekkür ederim
Rica ederim 💋
Güzelim sakin ol, bu sandığından çok daha yaygın bir durum 💗 Öncelikle jilet tahrişi artırıp batık ve kararmayı tetikleyebilir. Daha nazik yöntemler denemeni öneririm; cilt tipine uygun bir lazer uygulaması ya da ağda sonrası yatıştırıcı jel kullanmak işe yarayabilir. Bölgeyi mutlaka nemlendir, parfümsüz ve hassas ciltlere uygun ürünler tercih et 🌸 Haftada 1 nazik bir peeling batıkları azaltır. Sivilceler için sıkma yapma, temizliğe dikkat et. Çok inatçıysa bir dermatoloğa görünmek en sağlıklısı olur ✨
Cevap
3Cevap
yani bu cokta normal bir durum aslinda. Ya duzgun biraz daha kaliteli cok bicakli jiletle al derim ya da agda denemediysen agda yap askim, simdi tam olarak goruntu nasil bilmiyorum o yuzden net bir sey soyleyip oneremiyorum da ama kendim de yasadim yani daha once sana ozel ilk kisi degilsin yani
Lazer epilasyon bide Bioderma pigmenti var bak istersen
Kararması sorun değilde sivilce tuhaf terstendemi alıyorsun kukuşunu
Tüy dökücü krem kullanabilirsin ama genital bölge i için özel uretilenlerden al
Lazer epilasyon kurtarır
Jilet zatennsıkıntı neden jiletle alıyorsun ki
Lazere git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?