Çok fazla dikkat edip yakından bakınca gözüküyor çok çok ince ama yine de bir kere çekip kopardım kabardı sonra, tüy dökücü krem nasıl olur?
3 ay
Çok fazla dikkat edip yakından bakınca gözüküyor çok çok ince ama yine de bir kere çekip kopardım kabardı sonra, tüy dökücü krem nasıl olur?
Cevap
16Cevap
Benimki sarı ve gözle görülmüyor bu yüzden hiç almadım
Benimki de öyle ama cok cok az goruluyor
Tmamm
💞💞💞💞
Evlenince alirsin
Tüy dökücü kullanma bence doktora git kendin uygulamalı yaparsan daha çok çıkar seni rahatsız eder
Plastik eldiven takıp alman daha iyi hem azaltıyor hem hem ince kalıyor diğer türlü gürleşiyor
Hayır canım kabarıyor öyle bir bok bildiğiniz yok erkekler siz tavsiye vermeyın
Canım yazmadım sqlak yazdım ya klavyesi
Meme ucu ayrı koltuk altı ayrı
Hayır yara oluyor iz kalıyor o şekilde sen tavsiye verme
Cildiyeciye göster bence şimdi buradan yanlış bir şey öğrenip de uğraşır durursun çoğu sallama cevaplar
Sadece meme uclarinin orada mı çıkıyor yoksa memelerinin çogu yerinde hafif hafif var mı ona göre söylicem
bende çıkmadı hic oyle biseyde mi varmış
Cok cok ince ve küçük ve seyrek ama ben goruyorum
Tüy dökücü kullanma eger azsa tek tük varsa cımbızla çek
Neden tüy dokucu kullanmasın ki
Cünkü devamı tüy olarak degil kıl olarak cıkar dahada kalınlaştırır
Tesekkur ederim
Kadınlarda bu kadar nasıl kıl çıkabiliyor
Kıl değil tüy
@lilolivia sana hakaret etme yetkisini kim verdi haddini bil
Memede tüy kötü yaaa
Çok tatlı niye alıyorsunuz ki
Bunu kızlara sorsaydin olmazmiydi
Lazer ve tuu dokucu kremle
Aci esigim yuksek
Lazer ne meme ucunu yakarsın ve orası çok yumuşak hassas olmaz o tut dokucu iyi
Sarıysa çok belli olmuyorsa takılma
Lazerle
Cımbız dfne
Ağdayla alıcan
Ağdayla alıyorlardır 🤣
Cokmu belli
Hayır
Cımbızla
Makasla...
Acir ya
Ağda en iyisi
Ağda iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kızım bu konu sandığından çok daha yaygın, yalnız değilsin 💕 Meme ucu çevresindeki tüyler hormonal olarak çıkabiliyor ve çoğu kadında var. Cımbızla koparınca kabarma ve tahriş olması çok normal çünkü bölge aşırı hassas.
Tüy dökücü kremi o bölgede önermem, cilt ince olduğu için yanma ve koyulaşma yapabilir. En güvenlisi küçük uçlu bir makasla dikkatlice kısaltmak ya da hassas bölgeler için uygun lazer epilasyonu araştırmak olur. Sürekli artış varsa bir kadın doğum uzmanına danışmak da iyi fikir 🌸