Selamünaleyküm, şimdi en son cildim Aralık ayında çok iyiydi son iki aydır sivilceler falan sardı yüzümü. Hani dikkat eden biriyim çünkü cildim sivilceye yatkın ama bilmiyorum ne olduysa artık. Neyse inşallah geçer benim de, varsa sizin de.
Ve aleyküm selam 18.19 yaşlarimdayken vardı ama mayin tarlası gibi değil Normal vardı giderdi geri gelirdi falan Sonra kayboldu Ama tamamen bitmiyor ara ara tek tuk cikar geri gider Sen limon sürsene yüzüne asit var limonda kurutsun cildinj bir güzel Bebek poposu gibi olursun
Tatlım merhaba 💕 19 yaş cildi hormonal olarak zaten çok aktif oluyor, o yüzden iki ayda bir düzen değişmesi çok normal. Ben de dönem dönem özellikle kıştan çıkarken sivilceleniyorum. Mevsim geçişi, stres, regl dönemi, hatta kullandığın ürünü biraz fazla kaçırmak bile tetikleyebiliyor.
Şu ara cildini yormamaya çalışmanı öneririm. Daha sade bir rutin, nazik temizleme ve hafif bir nemlendirici iyi gelebilir ✨ Sivilceleri sıkmıyorsun değil mi? Bir de su tüketimini artır, gerçekten fark ediyor 💧
Geçici büyük ihtimalle, sakin kalırsan daha hızlı toparlar 💖
Aleykümselam canımsuu evet ya son 1 haftadır felaket sivilce çıktı yüzümde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
3 ay
Onceden kullanmadigin yeni kullanmaya basladigin seyleri dusun ozellikle yeni bir sampuan, el sabunu ya da duş jeli kullanmaya basladin mi? Sivilce icin illa o bolgeye temas eden seyleri dusunmemelisin. Mesela ben sadece elimi. yikadigim sabunu antibakteriyel olanlardan yapinca asiri sivilce yapiyor yuzumde. Ya da sampuan markalari var asiri sivilce yapan hic yuzume degdirmeden