Sivilce izleri kalır gibi şeyler söylüyorlar ayrıca 18 yaş biraz erken gibi bir şeyler dediler sizce
3 ay
Sivilce izleri kalır gibi şeyler söylüyorlar ayrıca 18 yaş biraz erken gibi bir şeyler dediler sizce
Yüzünde aktif ve özellikle iltihaplı sivilceler varsa yoğun yüz yogası yapmak çok uygun olmayabilir çünkü bastırma ve çekme hareketleri cildi tahriş edebilir, iltihabı artırabilir ve leke riskini yükseltebilir. Hafif mimik egzersizleri genelde sorun yaratmaz ancak masaj ve baskı içeren tekniklerden kaçınmak daha güvenlidir. Bu dönemde öncelik cildi sakinleştirmek, nazik temizleme ve düzenli nemlendirme yapmak olmalıdır; gerekirse dermatolojik bir tedaviyle desteklemek daha sağlıklı sonuç verir. Dermatolojik bir tedavi eşliğinde yüz yogasını istediğin gibi yapabilirsin. Bu sivilceler maalesef ki bir müdahale olmadan geçmiyor.
Tatlım merhaba 💖 18 yaş yüz yogası için asla erken değil, bunu kafana takma. Yüz yogası doğru ve nazik hareketlerle yapıldığında sivilceye sebep olmaz, hatta kan dolaşımını artırdığı için cildin daha canlı görünmesine yardımcı olabilir ✨ Ama aktif, iltihaplı sivilcelerin varsa o bölgelere baskı uygulamamalısın. Temiz elle ve yumuşak hareketlerle yapman çok önemli 💆🏻♀️ İz kalması genelde sıkma ve kurcalamadan olur. Cildin hassassa önce hafif başlayıp tepkisini gözlemle derim ❤️
Cevap
6Cevap
Cildiyeciye göründünmü? Monoton strresli ve kaygılı bir hayatda buna sebebiyet verebiliyor. Bi kan tahlili ve alerjin var mı baktırmanı öneririm. Belki çözüm çok kolaydır.
Bende de biraz sivilce var yine de 15 yaşımdan beri yüz yogası yapıyorum bu güne kadar herhangi bir zararını görmedim
Sadece dikkatli davran. Sivilce de izleri de geçecek. Yüzünü kuru tutmaya çalış, yağlandırtma
Benim cildim inanılmaz derece de kötüydü yüzümde temiz olan tek nokta yoktu deniz suyuyla tertemiz yaptım 1 yılda.
Tahriş olabilir gülsuyu kullan
İnsanlar 30'dan sonra başlıyor.
18 yaşında böyle olan çok can yakar :)
Sivilceli misin
Denize gir bolca
Faydası olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?