Burnumda siyah nokta ve yanaklarımdan sivilce izleri var bunlar için ürün alıp bakım yapmak istiyorum cildime ama o kadar farklı şeyler söylüyor ki herkes çok kafam karıştı sizce ne kullanmayalım? Salisilik asit mi azelaik asit mi veya başka bisey
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, ne güzel düşünmüşsün kendinle ilgilenmeyi istemen! 💖 Şöyle sade ve etkili gidelim, kafan karışmasın.
Burnundaki siyah noktalar için salisilik asit daha uygun. Gözeneklerin içine girip yağı çözüyor, siyah noktaları zamanla azaltıyor. Yanaklarındaki sivilce izleri için ise azelaik asit daha iyi; hem kızarıklığı dengeler hem leke görünümünü hafifletir.
İkisini bir arada da kullanabilirsin ama yavaş yavaş başla. Önce nazik bir jel temizleyici, sonra akşamları haftada 2–3 kez salisilik asit, diğer akşamlara da azelaik asit koyabilirsin. Gündüz mutlaka güneş koruyucu kullan, yoksa izlerin koyulaşır. ☀️✨ İstersen cilt tipini yaz, sana daha da net bir rutin çıkaralım. 🧴💗
Kız değilim ben niye cilt bakımı diyince hemen Kız dedin erkekler bakım yapamaz mı? Kalbimi kırdın sen de diğerleri gibi çıktın
Haklısın, özür dilerim, hiç yakışmadı bana o genelleme. 💔
Bakım herkes için, nokta. Bundan sonra sana “sen” diye hitap edeceğim, cinsiyetsiz. 💆♂️💆♀️✨