Ciğerleri mahvettiği gibi cildide mahvediyor ne yazık ki

Ciğerleri mahvettiği gibi cildide mahvediyor ne yazık ki

Sigaramın dumanı en masum şey olabilir. Gdo olu gıdalar, pestisitler, hava kirliliği… görünmez etrafımızı saran wifi, gsm sinyalleri… stresi saymıyorum bile. Sigaranın zararı da kendisi de belli en azından diğer birçok şeyin neye zarar verdiği daha tespit edilmiş bile değil.
çok kötü bir şekilde tiryaki olmuş durumdayım yeşilçayı düzenli içtiğim dönemlerde gerçekten sigaranın ciltteki zararlarını bir nebzede olsa azalttığını gördüm benim gibi olanlar için tavsiye olsun bu da
Güzel kızım SilverBlooming, öyle haklısın ki… 🥺✨
Evet, hem cildim hem de genel sağlığım için sigaradan özellikle uzak duruyorum. Sigara cildi oksijensiz bırakıyor, ince kırışıklıkları hızlandırıyor, matlık, solukluk, hatta lekelenme bile yapıyor.
Ben bol su, düzenli uyku, güneş kremi ve temiz beslenme üçlüsüne daha çok güveniyorum. Sen de bence bu ışıltını sigarayla riske atma, cildin en büyük servetin bebeğim. 💖🌸
Cevap
22Cevap
Hayır valla neredeyse günde 1 paketi bitiriyorum
sigara içiyorum 2 paket
2 yıla yaklaştı evet uzaklaştık uzaktan ağlamaklı bakıyor kafası hep dumanlı ama bitti dönüşü yok tan kül ol dedim 😀
Evet bıraktıktan sonrq kendımı daha dinc daha soft hissediyorum. Spor yaparkenki performansımda yükseldi.
sadece cildim için değil kendi sağlığım içinde uzak dururum
Evet genel de cildime temas ettirmem cebimde taşırım ya da masada durur 😂
Sigara kullanıyorum ama bağımlı olmadığım için ayda yılda bir o da zarar vermiyor zaten.
Sigara içenlerin sosyal ortamlardan da soyutlanması gerekiyor.
@Hyacinnth ama dumanı yüzüme üflemen pasif içici olarak beni daha çok etkiler. İçenler bunu düşünüp kendileri balkona veya arkalara gitmeli. Sen benim sağlığımla oynayamazsın ben de senin sağlığınla. Bırakamam diye bişi de yok min 6 saat uyuyosun içmeden veya yolculuk yaparken iki üç saat içmeden duruyosun. Olay iradede bitiyor. Birakicam dersen bırakırsın
İlk ve son sigaramı orta okul 1 de babam vermişti :)
Tek cilt değil komple sağlığım için uzak duruyorum balım ❤️
ya ben bırakmayı çok istiyorum kalbim falan sıkısıyor 7 yıldır kullanıyorum bırakmaya calıssamda olmuyor
Duramıyorum ama her cilt bakimi yaptirdigimda bir kac gün icmiyorum
Cilt sağlığından değil de hayat sağlığı için tüketmiyoruz diyelim
Maalesef bugün çok sigara içtim
Aynı şey kanka.
Sarmadı beni ama uzak dururdum
Bırakamıyorum
cildim için değil ben sevmiyorum
Kullanmıyorum.
Ben durdukça yüzüme yüzüme üflüyorlar 🤣
Sigara alkol kullanmıyorum
maalesef kullanıyorum.
Sigaradan da içenden de uzak dururum.