Yıllık bütçenizde en çok hangi harcamaya para gömüyorsunuz, tatil mi bakım mı başka bir şey mi?

Ben tatil ve cilt bakımına en büyük bütçeyi ayiriyorum. En az 2 aylik maaşim tatile gidiyor. Kışın erken rezervasyondan alıyorum yine de çok tutuyor. Sonraki en büyük harcama cilt bakımına gidiyor. Daha geçen hafta altın iğne uygulamasina 20 bin ödedim. Bir de botoks yaptirdim 6 bin de o tuttu. Mezoterapi yaptiriyorum arada. Kremleri serumları saymiyorum bile. Bi saç boyatiyorsun 20 binden başliyor. Ayda 2 kez aldirdiğim kaş bıyık bile bin lira. Allahtan lazeri falan zamaninda yaptirmiştim. Güzellik bakım çok pahalı. Bunun üstüne kıyafete para harcasam param kalmiycak. O yüzden kıyafete pek harcamiyorum. Önceki senelerden eski sezon kıyafetlerimi giyiyorum. Pek marka bişeyim de yok. Kalan parama altin alip kenara atıyorum.

O kadar para harcıyorum ama cilt bakımım başarılı. Harcadiğim para içimi yakmiyor. Yaşımdan 10 yaş genç görünüyorum, kimse yaşima inanmiyor. Hic makyaj yapmiyorum cildim gayet iyi duruyor.

Siz en çok neye para harciyorsunuz?

Yıllık bütçenizde en çok hangi harcamaya para gömüyorsunuz, tatil mi bakım mı başka bir şey mi?