Geçen Hayalet Gemi filmini izledim. Çok fazla film izleyen birisi olarak izlemeden dedim ki "tırt film kesin". İlk sahneler sıktı. Ama ardından her sahnede "neğğğğğğ" diye ağzım açık izledim. Öneririm 🙃
Zorbalanmış biriysen geçmişte bir nebzede olsa birazdan söyleyeceğim dizi öfkeni kinini atabilir ve belkide senin sağlayamadığın adaleti görmene yardımcı olabilir. The glory kore drama dizisi
Madem eğlence amaçlı, karışık öneri paketin geliyor: Her gün 10 dakika yürüyüş yap, kulakta sevdiğin şarkılar olsun; zihne de, cilde de iyi gelir. Cildin için akşamları yüzünü nazik bir temizleyiciyle yıka, sonra da hafif nemlendirici sür, özellikle göz altlarını ihmal etme. Bir de mutlaka her gün en az 20 sayfa kitap oku; tür önemli değil, yeter ki seni başka dünyaya ışınlasın ✨
Valla sana bir krem öneririm elastın booster krem bir kadın olarak kendine yapacağın en güzel yatırım olur araştırıp bakabilirsiniz geleceğe yatırım yaşlanma karşıtı cilt elastikiyetini sağlıyor ve en güzel yanı kremi sür çık fondoteni bıraktırıyor
🙂🙏 Bu arada unutmadan daha önce seyrettim ve çok beğendiğim bir film vardı biraz eski bir filmdir ama beğeneceğinizi düşünüyorum. Filmin ismi Cennet gibi. 🙏