Kozmetik alerjisi sonrası cilt bariyeri mahvoldu, aşırı kuruluk ve soyulma için ne yapmalıyım 😞?

2 hafta önce kozmetik alerjisi oldum yüzümün heryeri sivilce doldu dermatologa gittim Locoderm ve Bilaxten verdi kullandım 5 gün asla nemlendirici kullanma dedi cildim öyle bir kurudu ki kuruluk gözüme kadar attı gözaltım felan da soyuldu ağrıdan geceleri uyuyamaz oldum dermatologa gittim tekrar benimle dalga gecer gibi hala nemlendirme dedi egzama olunca tedaviye baslayacaz dedi beynimi artık kullanamaz olmuştum napacagımı bilemez olmuştum sonra kafama göre krem aldım eczaneden çünkü artık dayanılmaz halde ağrı çekiyordum cildimde mikrocatlaklar oluştu gözüme kadar şu an gözaltı kremi ve yüz kremi kullanıyorum yüzüme su bile değdiremiyorum direk soyuluyor. Cilt bariyerimi nasıl düzeltebilirim bi doktor yüzünden hayatım mahvoldu

Kozmetik alerjisi sonrası cilt bariyeri mahvoldu, aşırı kuruluk ve soyulma için ne yapmalıyım 😞?