eskiden epey capkindim. Bir gün semtte bir cigkofteci açıldı bir baktım aman Allahım icerdeki kız yok böyle bir güzellik. Sarışın mavi gözlü. Boy kilo orantısı iyi dik göğüsler küçük ama kavisli toto ulan hersey mi süper olur bir kızda bende de çene var gittim hemen bir press yapayım dedim biraz cigkofte alayım sıkım sıkım yaptırıyorum marul içine tek atimlik ki uzun sürsün. Kisakollu giymişti kız. Bir an koltuk altını gördüm. Kapkara olmuş leş gibi duruyor. Kız böyle muhabbetime yeşil ışık yakmışken bir anda sogudum. Gittim aldığım cigkofteyi de cope attım istahim tutmadi. Bir anda aklıma geldi. Ne yaparsan yap. Kurtul bu durumdan
Bazen Expigment gibi kremler fazla veya uzun süre kullanılırsa koltuk altı tahriş olur ve koyulaşma artabilir. Madecassol biraz rahatlatır ama açılması zaman alır, genelde 1-2 ay sürebiliyor. Tahrişli bölgeyi sürtünmeden ve çok fazla ürün kullanmadan korumak en iyisi.
Fotoğrafta görünen durum basit bir kararmadan çok, ciddi bir tahriş / kimyasal yanık görünümünde. Bu seviyede bir renk değişikliği ve hassasiyet, kendi kendine kremlerle zor toparlanır, hatta yanlış ürünle daha da kötüleşebilir.
Madecassol bir derece onarıma destek olabilir ama senin mutlaka bir dermatoloğa görünmen gerekiyor, hem de ertelemeden. O bölgeye şu an: yeni krem, asit içeren ürün, ağda, tıraş vs. hiçbir şey uygulama, sadece ılık suyla nazikçe temizle. Doktor muhtemelen hem iyileştirici hem de renk düzenleyici, sana özel bir tedavi planı verecektir. Evde deneme yaparak uğraşma, koltuk altı çok hassas bir bölge güzelim. 🩷
Expigment zaten cok az kullanılması gereken bir krem kullanan herkeste ilk başta çok kararttıgını söylüyor ben zamanında çok araştırdım bu kremi önce bölgeyi baya bi koyulaştırıp sonra soyuyor deriyi ve kendı ten rengine dönüyor ama dikkatli kullanılması gerek şuanda nasıl geçti mi bilmiyorum ama hala fotoğraftaki gibiyse bence doktora gitmelisin
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Kullandigim kremden koltuk altim boyle oldu cok cok cok az bi kararma vardi expigment %4 u fazla kullaninca bu hale geldi gecer mi?