Gaoben Cream 100% Natural kullanan var mı?
Son zamanlarda cildim bayağı kurudu, özellikle soğuk havalarda gerilme ve pul pul dökülme hissi çok artıyordu. Nemlendirici sürsem bile gün içinde tekrar ediyordu. Gece rutinime Gaoben Cream 100% Natural’ı ekledim ve bir süredir düzenli kullanıyorum; deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Benim cilt tipim:
Karma-normal — daha çok yanaklar kuru, T bölgesi hafif yağlı
İlk izlenim:
Krem temiz, doğal bir kokuya sahip, çok ağır değil ama aynı zamanda besleyici bir dokusu var. Ellerinize sürdüğünüzde hemen emilmiyor; hafif nemli bir film bırakıyor ki bu kış için çok iyi hissettirdi.
Ne zaman kullandım:
Sabah ve akşam temiz cilde, tonik/serum sonrası
Deneyimlerim:
• Nem: İlk 3–4 günden itibaren cildimde ilk fark ettiğim şey “nemin uzun süre kalması” oldu.
• Kuruluk: Özellikle yanaklarda gerilme hissi belirgin azaldı.
• Parlaklık: Yüzüm daha canlı, hafif parlak bir görünüm kazandı (ama yağlı gibi değil, sağlıklı bir parlaklık).
• Gün boyu: Öğlen saatlerinde cildimde “sıkılmış kuru kağıt” hissi yok.
• Makyaj altı: Baz kremlerle birlikte çok iyi; pul pul durmuyor.
İçerik ve Duyarlılık:
%100 doğal ifadesi beni çekmişti ve gerçekten de ciltte sakin, tahriş etmeyen bir yapısı var. Hassasiyet ya da yanma gibi bir problem yaşamadım.
Olumsuz:
İlk kullanımda çok yoğun nem isteyenler için “anında dolgunluk” hissi biraz daha artırılabilir diyenler olabilir.
Kuru ciltlerde tek başına yetersiz hissedilirse üzerine yağ takviyesi ile desteklenebilir.
Sonuç:
Benim için “kışın nem dengesini sağlamakta” en etkili krem oldu. Özellikle kuru/karma ciltler için gün boyu nemi koruyan, ağır olmayan ama etkili bir nemlendirici arayanlara rahatlıkla önerebilirim.
Kızlar size de soruyorum:
Gaoben Cream 100% Natural’ı kullanan var mı?
Hangi cilt tipindesiniz ve sizin deneyiminiz nasıldı?
Makyaj altı kullanımınız nasıl oluyor?
Deneyimlerinizi bekliyorum 💛
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar