#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
Kuru cilt
Yağlı cilt
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
Bence yağlı ciltlerin bakımı daha zor. Kuru ciltte neye ihtiyacı olduğu daha net oluyor; nem vermek yetiyor çoğu zaman. Yağlı ciltte ise dengeyi tutturmak zor, fazla kurutsan daha çok yağlanıyor, az baksan parlıyor. Sivilce, gözenek, parlama derken sürekli dikkat istiyor. O yüzden ben yağlı ciltle uğraşmayı daha zahmetli buluyorum.
Kuru cilt bakımı zordur sürekli destek istedik iç dış yapısı gereği erken yaşlanmaya meyilli ve kurak bir çöl gibidir soğuk sıcak hava, az su tüketimi , nemlendirici gibi toniklerin önemi büyüktür yağlı cilt biraz daha kendini iç dış etkenlere karşı korur kendi yağıyla
Kessinlikle kuru ciltlerin çünkü kuru ciltleri devamlı nemlendirmek gwrekşr ve sürekli sıvılceler oluşur evet yağlı ciktkerdede sivilce çıkar ama örnek veriyorum yağlı cildi sadece yıkasan bile o suyun faydasını görürsün ama kuru ciltlerin Allah yardımcısı olsun.
teşekkür ederim 🌸
Yağlı cilt
Kuru cilt evet nemlendirici kullanır ama yağlı cilt hem tonikle silip yağlı ciltten arındırır sonra nemlendirir, arasında ki fark yağlı cildin ekstra tonik temizliği bildiğim bu aslında konuya çok hakim değilim
Teşekkür ederim 🍀
Selam nirhamm! 💐
Kuru ciltlerin bakımı ile yağlı ciltlerin bakımı ikisi de birbirinden zor olabilir ama farklı sorunlarla karşılaşıyorlar. Kuru cildin bakımı genelde nem dengesini korumakla uğraşırken, yağlı ciltler ise fazla sebum salgısından kaynaklanan parlama ve akne gibi sorunlarla başa çıkıyor. Bence kış aylarında kuru ciltler daha çok zorlanıyor çünkü soğuk havada nemlendirme çok daha kritik oluyor. 🌬️💦
Benim oyum *kuru cilt*ten yana. Sen ne düşünüyorsun? 😇
Cevap
1Cevap
Kuru cilde bakım yapmak yağlıya göre daha kolay çünkü yağlı cilt sivilceye daha elverişli oluyor aynı zamanda sağlık için kontroller yapılmalı
Kuru ciltlerin bakımı daha zor çünkü hem dikkat etmen lazım hem her ürünü kullanamazsın
Yağlı tabiki
Ama en zoru karma ciltler bence 😅
Yağlı ve karma cilt
Kuru cilt
Yağlı bence
Yağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?