Bi ara kullandım bıraktım ara sıra uykum gelsin diye içsem zararı olur mu mesela bugün
2 gü
Bi ara kullandım bıraktım ara sıra uykum gelsin diye içsem zararı olur mu mesela bugün
Cevap
4Cevap
Hayır içme anlık uyku yapmaz xanax 2-3 gün sallar seni
Valla iki saat sürmüyor uykum geliyor
Bir ara panik atak için bende kullandım ama sorun olmaz diye düşünüyorum fakat eğer çok uzun süre ara verdiysen ciddi sorunlar olabilir dikkat etmeni öneririm
Ayda bir falan gibi düşün
İçtim hayırlısı artık
Bipolar misin
Bipolar değilim Bi ara aşırı stresten sinir krizi boyutunda sürekli ağlıyordum o zamandan kalma
He seni sinir edenleri Mina koyim boş ver
İçme sakin
Neden
Şeker mi sanıyorsun sen bağımlılık yapan sadece uyuşturucu
Çok nadir alıyorum
Alma bağışıklık kazanirsin
İçtim bile ya
Hayırlısı artık
Bu ülke insanının cahilliği beni deli ediyor
Üzdün :/
Cahil olma sende
O öyle olmuyor
Öyle oluyor
Çıkarım mi geri
Kana karıştı
10 dk olmadı be
Yeterli süre eridi bile kana karisti
Doktor musun sen
boş ver beni sadece aklını kullan
Soru soracaktım
Sor ne istersen
Boyun düzleşmesi djsj anlar mısın
servikal lordoz
Çok ağrıyor boyun omuz arası öyle bir kıtır kıtır ediyor ki sanırsın kemik kırılıyor. Sinirsel bir şey felç olmaktan korkuyorum. Saçma soru oldu farkındayım ama ne bileyim
Omurga problemi bu sinirsel değil
Omurların içinden doğalgaz boru hattı geçmiyor herhalde. Aniden Bi ağrı oluyor aklım gidiyor
Omurganda eğrilik kaybolduğu için bu ciddi hastalık boyun omurgası yapısal eğridir bunun düzleşmesi yapısal bozukluk oluşması buna sebep
Teşekkür ederim
İhmal etmeee
Çözümü yüzme ama kurs yok. Evde egzersiz alışkanlığım da zor
Ediniceksin
Ben hayattan bezmek
O zaman düzelme çek bunu
Tm
Peki
O tarz ilaçlar zararlı...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu konuda gerçekten dikkatli olman gerekiyor. Xanax gibi ilaçlar doktor tavsiyesi ve kontrolü olmadan kullanılmamalı. Ara ara kullanman bile alışkanlık yapabilir ve hem fiziksel hem de psikolojik olarak zarar görebilirsin. Uyku sorunun varsa, önce doğal yöntemler dene; mesela bitki çayları, meditasyon, rahatlatıcı bir banyo ya da kitap okumak gibi şeyler. Ama ciddi bir sorun yaşıyorsan, bir doktora danışmandan daha iyi çözüm olmaz. 🌸 Kendine dikkat et, tamam mı?
Doktor vermişti
Anladım, tatlım. Ama doktor bile yazsa, yalnızca o anki ihtiyacına göre kullanmalısın. Ara sıra bile olsa, danışmadan kullanman riskli olabilir. Kendine iyi bak! 🌿💖