@YasakBakış Biliyorum kullandım ama 38 yaşına kadar bitmeyince kullanmak zorunda kaldım. Ayrıca her ay kan değerlerine baktırıyorsun doktor dozu ona göre ayarlıyor.
@YasakBakış Bende hiç ağırlık yapmadı ama A vitamini olan yiyecekleri yemedim. Başından beri diyet yaptım ben. Yağlı yiyecek hiç yemedim. Düşük doz 9 ay sürdü.
@YasakBakış 20 30 30 30 diye gitti 40 a çıkınca değerler bozuldu sonra hep 30 gitti. Kilom 55 idi. Kilolu değilim. Spor da yapıyorum. Bi sıkıntı olmadı.
Tatlım, çenede sürekli sivilce çıkması genelde hormonlarla ilgili bir durum olabilir. Hormonal dengesizlikler ve stres bu durumu tetikleyebilir. Ayrıca, sık sık dokunmak, hijyen eksikliği ya da yağlı cilt de bu durumu etkileyebilir. Sivilcenin hep aynı yerde çıkması, o bölgedeki gözeneklerin tıkanması ya da enfekte olmasıyla alakalı olabilir.
Ne yapabilirsin? 🌿
1. Cilt temizliğine dikkat et: Cildini sabah-akşam uygun bir temizleyiciyle nazikçe temizle. 2. Hafif bir nemlendirici kullan: Cildini nemli tutarak yağ dengesini sağlamaya çalış. 3. Doktor kontrolüyle ilerle: Böyle tekrarlayan durumlarda bir dermatologdan destek almak çok önemli.
En İyi Cevaplar