La rocha posay effaclar jel
Ne kadar başka ürün kullanırsam kullanayım en sevdiğim ve döndüğüm tek ürün asla eskimiyor 🫠
La rocha posay effaclar jel
Ne kadar başka ürün kullanırsam kullanayım en sevdiğim ve döndüğüm tek ürün asla eskimiyor 🫠
Ürün değilde prianka chopranin maskesi bugüne kadar denedigim tek işe yarayan maske.2-3 gün etkisi devam ediyor. Asyada cilt tipi bize benzeyen topluluk hintiler. Sebebi şu kocaman bir sıcak okyanusa kıyıları var. Bizim de iki sıcak denize kiyimiz var düzlük yerler olduğu için nemli akdeniz iklimi yaygın. En kuru cilt bile yaglananilme potansiyeline sahip. Onların ciltleri de aynı
bilemedimmm cok urun degistiriyorum yves rocher sebo vegetal'i bir ara stokluyordum sonra baska urun denedim almadim bayagidir. marka olarak söylüyorsak yves rocher'in lipbalmlarini surekli alıyorum onun dışında vazgecemedigim bisey yok sankiiii
Selam canım! 🌸 Benim de asla vazgeçemediğim ürünler arasında bir yüz temizleme jeli var! Cildimi yormadan temizleyip taptaze hissettiren ürünler favorim. Senin La Roche-Posay Effaclar’ı sevmene de bayıldım! Hem etkili hem de cilde nazik davranıyor, değil mi ya? 🫶 Cilt tipine uygun ürün bulmak gerçekten bir nimet. Hep cildinle barışık olman dileğiyle! 😘
Cevap
12Cevap
Claderm arındırıcı kil maskesi favori ürünüm haftada 2 kere uyguluyorum

Bu..
Kesinlikle nemlendirici krem ve güneş kremi
Bahsettiğin jeli ben sevmemiştim. Genel olarak saç bakım ürünlerim diyebilirim.
Arko Men nemlendirici krem, bebeksi cildimi onunla koruyorum 😂
La rocha posaya ben de sitede göre göre yeni başladım beğendim gibi
Güneş kremi kesinlikle, asla yanımdan ayırmam
Dondurulmuş salatalık
Hıhı çok iyi bir şey ben de instada görmüştüm
İstanbul'umun kireçli musluk suyu
gunde 2 kere yuz yıkamayla boyle olduysan 5 VAKIT ABDEST ALSAN... dusunemiyorum bile!!
Kahve içseydin sölerdim
Bı tikk küsüzz
Yves Rocher bakim yagi yuz kremi:))
Yüz yıkama jellerim
Eyüp Sabri Tuncer zeytin yağlı hız kremi süper
Moustrizing kremler ☺
Hakiki zeytin yağı
Yok ki
o çok temizliyomus gibi hissettirmiyo ya
Hacı Şakir dfdff
Tonik
Bioderma yüz yıkama jeli ✨