Kilcal damar hassasiyeti ve rosacea gibi hassas ciltler için yüz temizliği çok önemli çünkü yanlış ürünler kızarıklığı artırabilir ve cildi kurutabilir. Bu tür ciltler için Bepantol Derma veya Bepantol Sensiderm önerilir çünkü bu ürünler cildi yatıştırır, nemlendirir ve tahrişi azaltır. Cerave Moisturizing ise genel nemlendirme sağlar ama rosacea ve hassasiyet için özel yatıştırıcı içeriklere sahip değildir, bu nedenle hassas, kırmızı ve kuruyan ciltlerde Bepantol ürünleri daha uygundur.
Yüzünüzü nazikçe temizlerken cildi kurutmayan ve uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız, H&B Dead Sea Soapless Face Cleanser, Good Night Gentle Foaming Cleanser veya Gentle Facial Wash 1 gibi sabunsuz ve nazik formülleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler cilt bariyerini korur, kiri ve yağı temizler, aynı zamanda tahriş riskini azaltır. Özellikle hassas veya kuru ciltler için sabunsuz ve hafif köpüklü ürünler günlük kullanımda güvenli ve etkilidir..00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım benim 💖, hem cildini yormayacak hem de cüzdanını sarsmayacak bir yüz yıkama jeli bulmak aslında mümkün! Öncelikle cilt tipin çok önemli; eğer cildin kuruysa daha nemlendirici içerikli, yağlıysa ise ciltteki fazla yağı alırken dengeyi bozmayacak bir ürün tercih etmelisin.
İçeriğinde *hyaluronik asit*, *gliserin* veya *niacinamide* gibi nazik ve nemlendirici maddeler olan jeller genelde yüzü kurutmadan temizler. Eğer hassas bir cildin varsa, sabun içermeyen ve pH dengeli olanlara dikkat et.
Fiyat içinse online mağazalardan veya marketlerdeki kampanyalara göz atmanı öneririm, genelde uygun fiyatlı seçenekler oralarda bulunuyor. 🛍 Bol pürüzsüz günlerin olsun! 💧✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(18-24)8 ay1000 TL falandır herhalde ama ben biodermayı kullanıyorum uygun fiyatlılardan bilmiyorum cildim için kaliteli alıyorum
05 Yorumla
Soran8 ayİyi mi gerçekten ne farkı var
Cevap sahibi8 ayBana iyi geldi de ama eczaneden almanı öneririm bilmiyorum çok önerdiler ben de aldım
Soran8 ayHangisi tam olarak şu pembe şişede olan mı
Cevap sahibi8 ayEvett pembe olanı
Soran8 ayTamam teşekkürler
8 ayNivea nın
00 Yorumla
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih