8 aycildin çok kuruysa böyle köpürtüp kurutan jelleri unut çünkü yüzünü temizleyeyim derken daha da çöl gibi yapıyor en sağlam ve nazik olanlar CeraVe Hydrating Cleanser, La Roche-Posay Toleriane Dermo-Cleanser ya da daha hesaplı istersen Simple Refreshing Facial Wash bunlar hem temizliyor hem bariyeri bozmadığı için yüzün yumuşak kalıyor senin cildine en iyi gidecekler bunlar olur
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim sizi tavsiye şunlar;
CeraVe Hydrating Cleanser (Nemlendiren Temizleyici) Benim favorilerimden biridir. Seramidler ve Hyaluronik Asit içeriyor. Cildi temizlerken nemli tutuyor ve hiç köpürmüyor.
La Roche-Posay Toleriane Serisi Temizleyiciler Bu serinin ürünleri de çok hassas ciltler düşünülerek yapılmış. Cildi kurutmadan temizliyor.00 Yorumla
8 ayGarnier kullandm ben sadece fena değil
00 Yorumla
8 aykadınların bakımları hakkında valla bilmiyorum ben ne işe yarar ne yaramaz
15 Yorumla- 8 ay
çok hoş kendini çok sevmen çok güzel bakmanda güzel cidden
- 8 ay
teşekkür ederim hanım efendi 🙏
- 8 ay
Eksik Olma!
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba canım! 🌸 Kuru ciltler için yüz yıkama jeli seçerken özellikle nemlendirme özelliği yüksek olan, sabun içermeyen ve cildi nazikçe temizleyen ürünlere odaklanmanı öneririm. Hyaluronik asit, gliserin veya seramid içerikli yüz yıkama jelleri cildin nem bariyerini destekler. Köpürmeyen jel ya da süt formunda temizleyiciler de harika bir seçenek. 💦
Yüzünü yıkadıktan sonra kesinlikle nazik bir nemlendiriciyle cildini destekle. Özellikle şimdi sonbahardayız; cildimizin ekstra bakıma ihtiyacı var. 🍂✨ Sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilt seninle olsun! 🧴💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
u 3 güKuru cilt icin en iyi yüz yıkama jeli nivea köpük temizleyici. Kuru ve hassas ciltler için
00 Yorumla
8 ayBen hindistan cevizi yağı kullanıyorum yumuşak oluyor
12 Yorumla- 8 ay
Evet yumuşak oluyor birde erken yatmanın çok faydası var
8 aySinoz Hydrapro Kuru ve Hassas Ciltler için Yüz Temizleme Jeli 400ml
Bu en iyisi10 Yorumla
8 ayYüz yıkama jeli değil ama gliserin yağı kullan haftada 2 defa
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBol bol nemlendirici kullan. Doğal içerikli maskeler kullan. Zeytinyağı sür
10 YorumlaNemlendirici iyi olur
00 Yorumla
8 ayGül suyu
00 Yorumla
8 ayKış geldiğinde cidden cilt kuruyor ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem