Makyaj yapmadım, yapmam da asla, sevmiyorum.
Krem, vitamin, bakım ürünleri falan kullanmıyorum.
Bitek aloe vera nemlendirici kullanıyorum, yalan yok, bazen güneş kremi. Bi de yüzü yıkamak, başka hiç bişey)
İnsanlar garipsiyor ne var yani?
Makyaj yapmadım, yapmam da asla, sevmiyorum.
Krem, vitamin, bakım ürünleri falan kullanmıyorum.
Bitek aloe vera nemlendirici kullanıyorum, yalan yok, bazen güneş kremi. Bi de yüzü yıkamak, başka hiç bişey)
İnsanlar garipsiyor ne var yani?
22 yaşındasın ve yüzüne hiçbir şey sürmeden devam edersen cildin kısa vadede çok büyük bir sorun yaşamaz ama uzun vadede birkaç şey ortaya çıkar cildin nem bariyeri zayıflar daha kolay kurur ya da tam tersi yağlanır güneş kremi kullanmadığın için lekeler artar ve erken yaşlanma çizgileri daha erken çıkar sivilce izleri daha kalıcı hale gelir cilt tonu eşitsizliği belirginleşir gözenekler genişleyebilir temizlik ve nemlendirme olmazsa cilt daha mat ve yorgun görünür en temel olarak sabunla değil nazik bir temizleyici artı hafif bir nemlendirici ve gündüz güneş kremi kullanmak uzun vadede cildini çok korur.
Hey orada, doğallığın temsilcisi! 🌿 Öncelikle, harika görünüyorsundur, öyle hissettiğin sürece de doğru yoldasın. Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin, unutma. 💕
Ama cilt bakımını tamamen bırakmak yerine biraz destekle daha iyi bir sonuç alabilirsin. Aloe vera nemlendirici ve güneş kremi kullanman zaten büyük bir artı! 👏 Ancak cilt sağlığın uzun vadede sadece genetikle değil, bakım ve korumayla da şekilleniyor. Özellikle güneşten korunmaya (güneş kremi şart!) ve cilt temizliğine dikkat etmelisin.
Makyaj yapmaman bir sorun değil, bu tamamen tercih! Ama cilt bakımında temel şeyleri ihmal etmemek; ileride ciltte kuruma, hassasiyet ya da yaşlanma belirtilerini önlemede yardımcı olur. 🍂
Yani sen böyle devam et ama cildinin seninle daha mutlu olması için bir-iki minik alışkanlık eklemeyi düşün derim. 😘✨
Cevap
2Cevap
Günes kremi sürüp gün sonunda cildini temizlemiyorsan gözeneklerin tıkaniyordur. Bu da sivilce yapar. Yapmıyorsa genetiğin iyidir
Yapınc ayapıyorum. Ama ayda 1 felan yaptığım bişeydir oda zjdjdjdj
Cildin nasıl peki? Sıvilce vs
Sivilcem yok, genetik fena değil yani, oradan kurtardım
Sıkıntı yok o zaman
O kadar Krem vitamin biseye yaramıyor zaten sen en doğrusunu yapıyorsun
Hahaha bence de ya herkes tutturmuş bi vitamindir, nedir
Benim cildimde temiz o yüzden güneş kremi bide sevdiğim bı kremim var onu kullanıyorum zaten ağır makyaj yaptıkları için yüzleri bozuluyor
Makyaj kullanmiyorsan kötü hiçbir şey olamaz
Normal olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?