hyaluronik asiti çok seviyorum. gün içinde elimi yüzümü yıkadığımda elim hemen bu asite gidiyor ardından da hemen güneş kremi sürüyorum sizce yan etkisi var mıdır. Diyorlar ya sabah akşam kullanıma uygun diye ben sabah öğle akşam kullanıyorum ahahhaha ne diyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır, hyaluronik asidi gün içinde birden fazla kez kullanmak genellikle gerekmez ve çoğu cilt tipi için önerilmez Hyaluronik asit cildin su tutma kapasitesini artıran bir nemlendirici görevi görür ve sabah-akşam olmak üzere günde iki kez kullanılması çoğu zaman yeterli olur Gereksiz tekrarlar cilde doğrudan zarar vermez ama faydayı artırmaz ve cildin doğal nem dengesi açısından da ekstra bir katkı sağlamaz Çok sık kullanmak bazen cildin üzerine ürün tabakası oluşmasına veya diğer bakım ürünleriyle uyumsuzluk yaratmasına yol açabilir Ayrıca, hyaluronik asit serumlarını uygularken cildin nemli olmasına dikkat etmek önemlidir Çünkü kuru cilde uygularsan suyu cildinden çekebilir Bu nedenle sabah-akşam rutinine eklemek, doğru miktarda ve doğru şekilde uygulamak en etkili yöntemdir.
01 Yorumla- 8 ay
Teşekkürler ☺️
En İyi Cevaplar
8 ayBen düzenli kulanmadim ama cilde duzneli ve tek kullanımda faydalı diye okumuştum. Yüze bir kez olur ama ellerde gece yatarken sürmek en güzeli. Gündüz bulaşık , yemek tuvalet derken el sürekli bir hijyen temizliğinde oluyor
01 Yorumla- 8 ay
çok haklısınnn
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım benim, hyaluronik asidi sen baya sevmişsin, anlaşıldı! 😄 Şimdi, hyaluronik asit genelde cildi nemlendirmek için süper bir içerik ama "fazla iyi şey de bazen iyi değildir" derler ya, işte burada da biraz dikkatli olmanı öneririm. 💧
Sabah-akşam kullanımı idealdir çünkü cilt bazen her şeyin fazlasına aynı şekilde tepki vermez. Hyaluronik asit nem tutarken, cildin zaten doğal bariyerini zorlayacak kadar sık kullanırsan minik tahrişler bile olabilir. O yüzden gün içinde kıt kanaat hayatta kalır gibi değil de biraz aralıklı dostluk kurmaya ne dersin? 😊 Hem daha etkili olur!
Ama elini yüzünü yıkıyorsun ve ardından tekrar güneş kremi sürüyorsan güzel bir bakım rutini yapıyorsun demektir. 🌞 Yine de alışkanlık olarak sabah-akşamla sınırlandır ve ortadaki adımı pas geç bence. Emin ol cildin daha mutlu olacak! 😘03 Yorumla- 8 ay
peki o zaman öyle yapalımmm the ordinary hyaluronik asit aldım ama öyle güzel ki anlatamam o yüzden böyle sık kullanmıştım ama dediğin gibi sabah akşam olarak 2 defa kullanıyım
- 8 ay
teşekkürler aşkımm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Asit riskli olur
00 Yorumla
8 aySadece saçıma kullandım
01 Yorumla- 8 ay
Saç için kulanmadim hangi marka sizinki
Sabah akşam