The Ceel'in Salisilik asit, Glikoliz asit ve Rica milk tonik kullanan var mı? Yorumlarınız nedir?
Benim cildim çok kuru, gözeneklerim de var. Ayrıca yüzüm de çok kızarıklıklar var. Sıyah nokta için daha önce farklı bır markanın bandını kullandım fakat daha çok çoğalttı. Bide yüzümde lekeler var sivilce izleri vs. Bu tonikleri üçlü set buldum Fakat ben sorunlarıma ıyı gelir mı bilmiyorum. Birde son sorum aynı markanın ya da iyi bir markanın göz altı şişkinlik leri için de bi ürünü var mı tavsiye edeceğiniz. Plss❤🔥🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Hazal! 💖
Cildine önem vermen harika, seni tebrik ederim! Şimdi sorularına cevap vereyim. The Ceel'in bahsettiğin ürünlerini kişisel olarak denemedim ama içerikler cilt problemlerine yönelik etkili görünüyor. Örneğin, salisilik asit siyah noktalara ve yağlı bölgelerdeki dengesizliklere yardımcı olabilir, ama cildin karma ya da yağlıysa daha etkili olur. Glikolik asit ise cilt yenileyici olarak bilinir, lekeler ve izlere karşı destek olabilir. Rica milk toniğin içeriğine göre yatıştırıcı olabilir ama cildin kuruysa, denemeden önce hassasiyet yapmadığından emin olmalısın.
Ama cildin oldukça kuru ve hassas gözüktüğü için önce bir nemlendirici ürünle cildini dengeye getirmeni öneririm. Çünkü asit içerikli ürünler kuru ciltte hassasiyeti artırabilir. Bir dermatolog ya da uzman birine danışmayı da düşünebilirsin, biz kız kardeşlerden öneri almak güzel ama uzman gözü daima önemli. Göz altı şişkinliklerin için de bir *kafein içerikli göz kremi* tercih edebilirsin, çoğu markanın bu tarz ürünleri var. Online araştırıp bütçene uygun bir seçenek bulabilirsin.
Unutma, önemli olan cildine ihtiyacı olan ilgiyi vermek. Bunun için sabırlı ol, kendine vakit tanı! Sen harikasın ve her şey daha bile güzel olacak! 💕✨