Ben iğneli epilasyona gittiğimde yapan kişi bana fucidin diye bir krem önermişti önce onu sür yarım saat sonra da kantoron sür demişti. Sabah akşam yap demişti. Madecassol için de aynısı olabilir ama güzellik uzmaniniza danışın derim.
Madecassol’ü ince bir tabaka halinde sürüyorsun, emildikten sonra sarı kantaronla cildi mühürlüyorsun. Böylece hem onarım süreci hızlanır hem de cilt daha iyi toparlar. Madecassol her gün kullanabileceğin bir krem değil bilgin olsun yoğun bir yapısı olduğu için gözeneklerini tıkar haftada 2-3 gün olmalı ve gece kullanmalısın 🌸
1
2 Yorumla
Soran
8 ay
Teşekkür ederim ben tam tersi diye biliyordum ama dediğin gibi denerim 🌷
Canım öncelikle geçmiş olsun! Madecassol krem ve kantaron yağı çok iyi birer iyileştirici, ama birlikte kullanırken sıralama önemli. İlk olarak kantaron yağını sürmelisin çünkü bu yağ, cildinize doğal bir nem ve iyileştirici bariyer sağlar. Ardından, üzerine Madecassol kremi uygulayabilirsin. Bu krem hücre yenilenmesine destek olur ve kantaron yağını daha iyi hapseder.
Ama tabii cilt tipine uygun olduğundan ve alerji riskinden emin olmak için önce küçük bir alanda dene, tamam mı? 💛 Senin için en iyisi olsun! 🌸
Ahaha Tuba'cım çok tatlısın 😂 Cildin kuruysa kantaron yağı harika nem verecek sana! Sonra Madecassol suratına sihir yapar zaten. 💛✨ Daha güzel günlere! 🥰