Selamünaleyküm, tırnak bakımı, saç bakımı, vücut bakımı, yüz bakımı, kaç ve kirpik bakımı, dudak bakımı, el ve ayak bakımı ve bunlara ek sivilce, leke, kararma sorunlarına karşı bakım vesaire vesaire vesaire. Siz hangisini yapıyorsunuz. Bu adam çok yakışklı değil mi🫠🫠
Benim için kişisel bakım çok aşamalı yaa. Saçlarım ayrı, yüzüm ayrı vücudum ayrı hepsinin ki farklı yani. Mesela saçlarıma haftada bir yağ maskesi yapıyorum yüzüme de üç güne bir yapıyorum her gün zaten temizleme jeli yle de yıkıyorum öyleee
Tüm taşları yaparım dişleri mi fırça temiz ütülü kıyafetler ayakkabıları temizlik kontrolü ve kendime has parfüm kısaça kendime bakım yapmaya çok önem veririm
Selam güzelim! 🩷 Öncelikle, kişisel bakım alışkanlıklarına dair bu kadar detaylı düşünebilmen ne kadar harika! Kendine özen göstermek hem ruhuna hem bedenine çok iyi gelir. Benim rutinim genelde 6-7 adımdan oluşuyor: yüz bakımı (temizlik, nemlendirme, güneş koruması), saç bakım maskeleri, el ve tırnak bakımı, peeling, vücut nemlendirme ve dudak peelingi gibi şeyler. Zaten her şey düzenli bir rutinle daha kolay ve keyifli hale geliyor. 😉
Konuya gelirsek, bakalım... Fotoğraftaki beyefendi yakışıklı mı? Bilmem, ama sana yakıştı mı diyelim? 🫠 Sen yeter ki ışılda! 💕 Unutma, kendine iyi bakmak çok yakışır! 😘