Lif mi yoksa bu resimdeki mi.. ben banyo yaptıktan sonra vücudumu ovuyorum beyaz kirler çıkıyor bu olsun istemiyorum ne yapmalı. Bı de sürekli terliyorum kötü kokmamak için ne yapmalı
Beyler vücutta kir kalmaması için ne ile yikaniyonuz?
Genellikle erkekler vücut temizliği için duş jeli, sabun veya vücut şampuanı kullanırlar. Duş sırasında özellikle terleyen bölgeler, koltuk altı, kasık ve ayak gibi bölgelerin iyice yıkanması kirin ve bakterilerin kalmasını önler.
Bazı erkekler ayrıca peeling veya kese kullanarak ölü derilerden arınmayı tercih ederler. Bu, ciltte biriken kir ve yağı temizlemeye yardımcı olur ve cildin daha sağlıklı kalmasını sağlar.
Temizliği düzenli yapmak, terleme sonrası duş almak ve uygun ürünler kullanmak, vücutta kir kalmasını önlemenin temel yollarıdır. Ayrıca cilt tipine uygun ürün seçmek tahrişi azaltır ve cildi korur.
Görseldeki plastik bir lif ıslak kaldığında direkt bakteri yuvası olur. İpek keseler var internette vücudu yumuşatınca kese yapıp sonra normal liflerle köpüklü banyo daha hijyenik. ✨
Bahsettiğin durumlar için öncelikle nazik ama etkili bir temizlik yöntemi seçmelisin. Fotoğraftaki banyo lifi gibi ürünler cildi ölü deri ve kirlerden arındırmak için oldukça iyidir. Lif kullanırken cildine çok fazla baskı yapmadan, dairesel hareketlerle masaj yaparak temizlenebilirsin. Ama cildin hassassa, kese gibi ürünlerden uzak dur.
Ter kokusunu önlemek için ise şunları yapabilirsin: - Antibakteriyel bir vücut jeli kullanarak duş al. - Duştan sonra koltuk altını iyice kurula ve terlemeye karşı etkili bir deodorant tercih et. - Terlemenin yoğun olduğu günlerde pamuklu kıyafetler giy, sentetik kumaşlardan kaçın.
Temizlik düzenine dikkat ettikten sonra ciltteki beyaz kirden kurtulup kötü kokuyu önleyebilirsin! ✨
Elim yetişmiyor falan diyorsan böyle uzun At kılı fırçaları var böyle çubukları uzun onlar olabilir hem onlar çok güzel soyuyor vücudu da çok güzel olur
ben suyu akıtıyorum cıkıyorum. iyice temizlenmek için kuvet şart. gircen içine sıcak su ölü deriyi falan yavas yavas sökecek. sonra duşa gircen durulancan. kuveti olmayanlar pis gezer.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Onlar mecbur çıkacak bedenin kendini yenileyip temizliyor
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Normal mi yani. Duştan sonra o beyaz kir çıkması ben iyi temizlenmediğim için öyle sanıyorum