Egzemamı temremi 15 gündür kaşınıyor ilk çıktığında böyle değildi eczaneye gittim krem aldım kaşınmıypr ama leke büyüdü çember gibi oldı

Egzemamı temremi 15 gündür kaşınıyor ilk çıktığında böyle değildi eczaneye gittim krem aldım kaşınmıypr ama leke büyüdü çember gibi oldı

Instagram'da 'Kurtuluş Orman ' diye bir sayfa var. Fitoterapi alanında uzman kişi ürünleri doğal. Web sitelerinde' kav mantarı kremi 'ya da maderma isimli kremi inceleyin yorumlarını da derim. Her evde olması gereken kremler sürekli alışveriş yaptığımız bir site memnunuz.
Eczaneden kimyasal içerikli ilaçları kullanıp cildinize eziyet etmeyin geçici etki hepsi
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun! ❤️ Ensedeki bu tür kızarıklıklar genelde egzama, mantar enfeksiyonu ya da deri iltihaplanması gibi durumlara işaret edebilir. Çember gibi büyüyen bir leke, mantar enfeksiyonunu düşündürebilir. Ancak cildiye uzmanına görünmeden kesin bir şey söylemek doğru olmaz.
Eczaneden alınan kremler semptomları hafifletebilir ama altta yatan nedeni çözmeyebilir. Bir dermatolog randevusu bulana kadar cildini tahriş edebilecek ürünlerden (örneğin parfümlü sabunlar, jeller vb.) kaçınmalısın. Bölgede kaşıntı devam ederse kaşımamaya çalış ve pamuklu, rahat kıyafetler tercih et. Sağlığın için konuyu ihmal etme, en kısa zamanda bir uzmana görün. 🤗
Cevap
2Cevap
Eğer ağrı yapiyosa zona olabilir dikkat et cildiyeye görün
Kaşıma dokunma diğer yerlere de dağılır mantarsa doktora git dokunursan elini hemen yıka başka yere dağılmasın
Mantar o eşimde de var
Napıyor geçmesi için
bir böcek falan ısırmıs olabilir mi ki
cildiyeciye gitmelisin
Gece yanığı gibi bir şey
Doktora git
Randevu yok
Zaten artık randevu yok
Ney var
Gidiyorsun tc yazdırıyorsun doktor da seni çağırıyor
Cildiyede öylemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?