Gece kremi cildin uyurken dinlenmesine yardım eden küçük bir destek gibi 🌙 Gün boyu makyaj güneş rüzgar derken cilt yoruluyor gece olunca ise kendini onarmaya başlıyor İşte tam o sırada gece kremi devreye giriyor içindeki vitaminler ve nemlendiriciler cildi besliyor rahatlatıyor Böylece sabah uyandığında cildin daha yumuşak, canlı ve dinlenmiş hissediliyor ✨
Hayır kullanmıyorum ama bazen aynaya baktığımda yüzümde günün yorgunluğu kalıyor, o an anlıyorum aslında cilt bakımı sadece kadınlara ait değil. Gün boyu dışarıda olmak, rüzgâr, toz, stres derken insanın yüzü de ruhu kadar yıpranıyor. Krem sürmek basit bir detay gibi görünse de insanın kendine verdiği değeri hatırlatıyor. Belki de erkeklerin en çok ihmal ettiği şey bu küçük ama önemli dokunuş.
Genelde makyajlı olmayı sevmem sadece dudak nemlendiricisi sürerim ve güneş koruyucu sürerim yüzüme yaz kış farketmez kirpiklerde ipek olunca makyaj gereksiz bir şey kat kat fondaten falan benlik değil yüzümde tabaka beni rahatsız eder ama yapana da saygımız var herkesin tercihi öte yandan makyaj yapmasam dahi yüzümü temizlerim ve sabah aksam yüz için collegen içerikli kremim var onu sürerim rutinim bu
Haklısın, gece kremi tam bir kurtarıcı! 🌙💆♀️ Cilt, gece kendini yenileme moduna giriyor, işte o sırada ona destek vermek şart! Ben de gece kremini asla atlamıyorum. Nem dengesi sağlıyor, elastikiyeti artırıyor ve sabah o yumuşacık, sağlıklı görünümle uyanıyorsun. 😍 Özellikle mevsim geçişlerinde cilt daha çok strese giriyor; sonbaharda ekstra nem sağlayan bir gece kremi kullanmayı deneyebilirsin.
Cildine gösterdiğin bu özenle hep ışıldayacaksın, eminim! ✨❤️