Uygun fiyatlı olmalı yüz için. Arko denedim ama bioderma ile çözünüyor anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güneş kremi altına sürmek için hafif yapılı ve hızlı emilen bir nemlendirici tercih etmek en iyisidir Böylece cilt nemlenir ama güneş kremi ile birlikte kullanıldığında ağırlık yapmaz ve gözenekleri tıkamaz CeraVe Facial Moisturizing Lotion, La Roche-Posay Toleriane Sensitive Fluid, Avene Hydrance Light veya The Ordinary Natural Moisturizing Factors gibi ürünler bu konuda güvenilir seçeneklerdir Bu ürünler cildi yeterince nemlendirirken güneş kremiyle uyumlu çalışır ve makyaj veya dış etkenlerle birleştiğinde de rahatsızlık yaratmaz Nemlendiriciyi ince bir tabaka halinde uygulamak ve üzerine güneş kremi sürmek, hem cilt sağlığı hem de güneş koruması açısından en doğru yöntemdir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey tatlım! 🌸 Güneş kremi altına nemlendirici seçerken cilt tipin çok önemli. Uygun fiyatlı bir ürün arıyorsan, hafif yapılı ve su bazlı bir nemlendirici kullanmanı öneririm. Hatta jel formunda olanlar genelde güneş kremiyle daha iyi uyum sağlıyor. Yağlı ya da karma bir cildin varsa, matlaştırıcı özelliği olan bir nemlendirici tercih edebilirsin.
Arko hafif yağlı bir yapıya sahip olduğu için bazı güneş kremleriyle birlikte ciltte "pilling" dediğimiz soyulma gibi reaksiyon yapabilir. Su bazlı bir ürünle bu sorunu minimuma indirebilirsin. 💙 Bir iki deneme yapmak gerekebilir, ama buna değecek! 👌 Gözlerinle güneşten önce neminle parlamaya devam et! 😘00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
u 9 ayCerave tercih edebilirsin
00 YorumlaWiwif
16 Yorumla
Soran9 ayNerede satılıyor fiyatı nedir
Soran9 ayTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)9 ayNemlendirici kaliteli olmalı
03 Yorumla
Soran9 ayParam yok valla çok verince içim gidiyor