Erkekte. Yanak kirmiziligi. Neden kotu?

Bazi. sanssiz. Erkeklerin dogustan. Yanaklari kirmizidir benim amcamin oglunda bu sorun vardi. Kipkirmizi yanakli olarak dogdu tamam cocukken sevimli duruyordu. Buyumeye baslayinca bu buyuk bir sorun oldu. onunla konusanlar farkinda olmadan onun yanaklarina bakiyorlar Buda amca oglunda buyuk stress yaratiyordu. Neyse. vize. alip yanima geldi. tabi onun sorunu benim derdim gibi. onu cilt doktoruna goturdum. ama doktorlar icin " Aci var mi? iltihap var mi? Kasinti var mi? Yok yok yok. doktor ona. cildinde bir sorun yok. bu sadece damarlar yuzeye cok yakin ama saglikli o yuzden hic bir ilac yazmiyorum" dedi neyse. Tanidigim bir eczanedeki eczaciya durumu anlattik oda doktorun dedigi gibi seyler soyledi ama bir tavsiye verdi acik renk fondoten al sadece yanaklarina sur kirmiziligi kapasin dedi benim amcaoglu " yok ben bunu yapamam sagol". dedi. eczaciya tercume ettim. Eczaci tanidik o icin amcaogluna bir krem tavsiye etti recetesiz alabilirsin dedi kremin adi " Rosacea" ustunde cilt kirmiziligi icin" yaziyordu biraz pahali ama aldik amca oglu su an 55 yasinda ve bu krem yillardir. problemi olan cilt kirmiziligini aliyor sasirdim dogrusu neyse. Yillarin derdi bitti o kremden. Turkiyeye donerken Tam 4 tane. Aldi simdi onun yillardir yasadigi deer bir kremle cozuldu. Kremi surunce. yanaklarina kirmizilik yok

Güncellemeler
7 ay
Prosacea. Evet. Amcaoglunun. Dogustan. Olan. Yanak kirmiziligini. Alan. Kremin adini acikliyorum biliyorum. Turkiyede. Var mi? " Prosacea. Jel". ismi. bu. dogustan olan. gitmeyen. Yanak kirmiziligini bu. Krem giderdi. Amcaoglum. mutlu simdi. Kendine guveni artti
Erkekte. Yanak kirmiziligi. Neden kotu?