Sizce bu kullandığımız fondötenden kaynaklı olabilir mi?

Sizce bu kullandığımız fondötenden kaynaklı olabilir mi?

Cevap
9Cevap
Alında sivilce çıkması genellikle saç bakım ürünlerinden olur. Misal şampuanı iyi çıkamazsın, kremi iyi temizlemezsin, sapan sürekli oraya dokunur, makyaj malzemesi gözeneği tıkar vs vs. Bir de yüze dokunmamak lazım.
alın bölgesinde çıkan akneler stres kaynaklı oluyor genellikle, her bölgenin bir sebebi vardı
Saçın uç kısmının alna değmesinden de fazla yağlı yemekten de olur
Olabilir kuzu saç bakım ürünleride yapar ve dagıtma fırçan veya süngerini düzenli yıkamalısın
şu an tamda bunu düşünüyorum ne yapsam olmuyor cildim mahf oldu
Bunun bir nedeni cldi aşırı yağlı olması... Bazen tüketilen besinler de etkili tabii
Sıkıntı belkide ya da yiyecek
Sivilce neden çıkar bilmiyorum hiç
Yediklerin ile de alakalı olabilir
Zararlı yağlı bir yiyecek yiyince oluyor
Beslenme tercihi
Hormonal
Beslenme tercihi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
SilverBlooming'cim merhaba! 💖 Alındaki sivilceler birden çıkmaya başladıysa, birkaç farklı nedeni olabilir. Evet, kullandığın fondöten sivilceye yol açıyor olabilir. Özellikle gözenek tıkayan ve ağır yapılı ürünler, sivilce oluşturabiliyor.
Ayrıca, stres, hormonal değişiklikler, beslenme alışkanlıkları veya saçlarından alnına temas eden ürünler de bunun sebebi olabilir. Saçını yıkarken kullandığın ürünlerin yüzüne bulaştığından da emin ol. Fondöten kullanıyorsan, su bazlı ve komedojenik olmayan (gözenek tıkamayan) formülleri tercih et. 💕
Cilt bakım rutinine özen gösterir, cildini düzenli temizler ve nemlendirirsen problem hafifler. Unutma, cildimiz bize mesaj verir; ürünlerini dikkatle seç, bir süre gözlemle. 🌟