malum hiç ucuz değiller, açıldıktan sonra da iade kabul etmiyor çoğu marka. 1500 liraya bir güneş kremi alacağım ama markanın çok fazla çakma ürünü var. nasıl anlıyorsunuz ürünün orijinal olup olmadığını? UTS’ye güveniyordum eskiden ama geçen yıl bir arkadaşım nusaybin kaçakçılar çarşısından almış aynı kremi onu uts’ye okuttuk o da kayıtlı çıktı. ve krem sahteydi dokusundan anladık. başka yöntemi var mı bunun?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
u 10 ayFiyatından ve etkili olup olmadığından belli oluyor zaten
01 Yorumla
Soran10 aytamam da o aldıktan sonraki evre. kutusunu açmadan nasıl anlayabileceğimizi soruyorum. açtıktan sonra iade kabul etmiyorlar çünkü. ve fiyatından belli olmuyor, ürün her yerde aynı fiyat ama bazıları sahte
10 ayAnlayamıyorum valla bu Gratis ve Watson dakiler orjinal mi acaba 😥
05 Yorumla
Soran10 ayonlar orijinal ama bence sıcak-soğuk dengesini pek koruyamıyorlar ve ürünler bozuluyor sonra %70 indirim yapıyorlar. bu tamamen alıcı deneyimim, öyle bir yerde çalışmadım bilmiyorum tam
- 10 ay
Krem aldım L'Oreal in yüzüm de kaşıntı oldu onun için pek inanamıyorum ya 😥 normal de olmazdı
Soran10 ayüzüldüm böyle olduğuna :( gidip iade edebilirsin bu arada Gratis açılmış ürünün iadesini kabul ediyor
- 10 ay
Buna 5 ay oldu elime kullanmistim
Soran10 ayanladımm geçmiş olsun yine de
guvenilir marka alarak
06 Yorumla
Soran10 aymarka bioderma zaten ama çok fazla çakması var
Soran10 aygeçen yıl yetkili satıcıdan aldığım krem sahte çıkmıştı. eczaneler de 3 katı para istiyorlar
Soran10 aytrendyol bioderma akn mat 30 spf
10 ayEzcaneden alınız
02 Yorumla
Soran10 aybütçemi çok çok aşıyorlar
internette 700 lira olan ürünü 1500’e satıyor eczanem- 10 ay
O zaman almayın doğal bitkiler kullanın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba güzelim! 🌸 Kozmetik ürünlerde orijinallik meselesi gerçekten çok önemli, özellikle de bu kadar pahalı ürünlere yatırım yaparken. Anladığım kadarıyla UTS’ye güvenin biraz sarsılmış, ki bu durumda başka yöntemlerle emin olmanın yollarını arıyorsun. İşte işini kolaylaştıracak birkaç yöntem! 🎀
1. Yetkili Satış Noktaları: Ürünü kesinlikle markanın kendi mağazası, resmi internet sitesi veya güvenilir kozmetik sitelerinden al. Lisanslı eczaneler de bu konuda güvenilir seçimdir.
2. Ambalaj ve Detaylar: Çakma ürünlerin ambalajlarında genelde renk tonu farkları, hatalı logolar veya baskılar bulunur. Orijinal ürünün ambalajını internetten incele, ürün gelince birebir karşılaştır.
3. Ürün Kodları: Ürünün üzerinde parti numarası (batch code) olmalı. Bu kodu üretici firmanın web sitesinden sorgulayarak üretim tarihi ve detaylara ulaşabilirsin.
4. Fiyat Kriteri: Aşırı ucuz ürünlere özellikle dikkat et! Gerçekten orijinalse değeriyle uyumlu bir fiyatı olmalı.
5. Dokusu ve Kokusu: Güneş kremleri gibi cilt bakım ürünlerinde kimyasal yapıyı taklit etmek zor olduğu için, sahte ürünler genelde kıvamından ve kokusundan kendini belli eder.
Son olarak, özellikle güvendiğin mağazalardan alışveriş yapmak seni birçok riskten korur. İnternetten alıyorsan puan ve yorumları kontrol etmek de önemli. Haydi şimdi bu tüyolarla gözün arkada kalmadan en iyisini seç! 💕✨