Arkadaşlar yardım lütfen. Bu leke önce iğne ucu kadardı şimdi her aynaya baktığımda gözüm çarpıyor çok rahatsız ediyor. Acaba bu leke daha çok büyür mü, geçer mi diye iç geçiriyorum. Tam da burun ucunca. Önereceğiniz bir krem, serum yöntem ile geçer mi. Çok yardıma ihtiyacım var.
Güncellemeler
9 ay
Kimse bilgisi yok mu
Cilt leke gözeneklerden anlayan var mı sinirim bozuldu?
Bunun için glikolik asit kullanabilirsiniz, akşamları haftada 2-3 kere yapmanızı öneriyorum kullanıyorum eğer cihazinizi alıştırırsanız her akşam az miktarda kullanabilirsiniz ama akşam olması çok önemli çünkü güneşe çıkmamanız gerekiyor kil maskesi de önemli haftada 2-3 kere sadece cildinizin tipine göre değişir, hyaluronik asit içeren bir serum da sıkılaşmasını sağlar, Leke probleminiz varsa C vitamini ve güneş kremi ile destekleyebilirsiniz
Pek anlamam ama direkt önereceğiniz krem serum linki gönderebilir misiniz. Ya da ismini buraya yazarsanız çok sevinirim. Ve kil maskesi hepsi aynı farketmez değil mi
Ama hyaluronik asit genelde serumlar da kremlerde içinde olan bir şey yani glikolik asit gibi bir şey değil yani o asidi direk yüzüne sürmüyorsun ama glikolik'i direk yüzüne sürüyorsun onlar farklı şeyler
The Purest Solutions, Canlandırıcı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tüm Ciltler için Glikolik Asit Tonik 200 ml : Amazon. com. tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik https://share.google/kvwaL5OfvrSXmefqW
Gider evet ben bunu kullanıyorum she vec markasını da alabilirsiniz o %10 glikolik asit içeriyor, the purest %5 içeriyor, burnunuzdaki siyah nokta içinde burun bandı kullanılan 2 hafta da bir kore markası var o en iyisi watsons ta bulunuyor
Mesela 200 sene önceye kadar benim de bu kadar cildimde leke yoktu fakat benim cildimde hiçbir problem yok sivilce problemi hiç yaşamadım ama leke problemim var o yüzden arbutin kullanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bunun için glikolik asit kullanabilirsiniz, akşamları haftada 2-3 kere yapmanızı öneriyorum kullanıyorum eğer cihazinizi alıştırırsanız her akşam az miktarda kullanabilirsiniz ama akşam olması çok önemli çünkü güneşe çıkmamanız gerekiyor kil maskesi de önemli haftada 2-3 kere sadece cildinizin tipine göre değişir, hyaluronik asit içeren bir serum da sıkılaşmasını sağlar, Leke probleminiz varsa C vitamini ve güneş kremi ile destekleyebilirsiniz
@berrykuğu aynen
Pek anlamam ama direkt önereceğiniz krem serum linki gönderebilir misiniz. Ya da ismini buraya yazarsanız çok sevinirim. Ve kil maskesi hepsi aynı farketmez değil mi
The purest glikolik asit, the purest hyaluronik asit, claderm kil maskesi vb. Cerave yüz kremi, dermanix yüz kremi, cilt tipine göre vs. #reklam
Virgülle ayırdığınız şeylerin hepsini mi almalıyım. Kil maskesi zaten var. Glikolil asit tek alsam ya da purest... alsam yeter mi
Size Gözenek için almanız gerekenleri söyledim gerisi size kalmış
Ama en önemlisi glikolik asit tabii ki
Sadece glikolit tek kullanım etkisini görürüm o zaman. Peki ikisi ni alsam daha mı faydalı olur. Ve uygulama yaparken nasıl yapsam
Hyaluronik asit de iyi olur o zaman
Ama hyaluronik asit genelde serumlar da kremlerde içinde olan bir şey yani glikolik asit gibi bir şey değil yani o asidi direk yüzüne sürmüyorsun ama glikolik'i direk yüzüne sürüyorsun onlar farklı şeyler
Aynı zamanda glikolik asit kararmaları da çok iyi geliyor bölgesindeki bıyık bölgesine koltuk altı bacak arasına çok iyi geliyor
The Purest Solutions, Canlandırıcı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tüm Ciltler için Glikolik Asit Tonik 200 ml : Amazon. com. tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik https://share.google/kvwaL5OfvrSXmefqW
Gratis'ten alabilirsin ya da Watsons'tan
Bunu alacağım doğru değil mi gözenek sıkılaştırıcı. Ve sizce bu burnumdali şey beng mi yoksa siyah nokta kalıcı mı gider mi
Gider evet ben bunu kullanıyorum she vec markasını da alabilirsiniz o %10 glikolik asit içeriyor, the purest %5 içeriyor, burnunuzdaki siyah nokta içinde burun bandı kullanılan 2 hafta da bir kore markası var o en iyisi watsons ta bulunuyor
Küçük noktalar zaten bantla geçiyor. Ben esas o büyük olanından bahsediyorum leke gibi o. Dedikleriniz asitler o büyük nokta için değil mi
Büyük nokta çok canımı sıkıyor
Büyük Dediğiniz güneş lekesi olabilir mi biraz kahverengisi olan
Ben güneş lekesi olduğunu düşünüyorum bende de çok lekeler oluştu leke için arbutin içeren ürünler kullanabilirsiniz arbutin krem arbutin serum
Ama tabi gittikçe büyüyen bir şeyse bir doktordan tavsiye alabilirsiniz doktora gidebilirsiniz
2 yıl önce başladı iğne kadardı şimdi bu halde ama hızlı büyümüyor.. dediğiniz gibi güneş olabilir. Önce bu %10 glikolik asit olanı alim
Mesela 200 sene önceye kadar benim de bu kadar cildimde leke yoktu fakat benim cildimde hiçbir problem yok sivilce problemi hiç yaşamadım ama leke problemim var o yüzden arbutin kullanıyorum
Bu ürünü sipariş veriyorum işimi görür inşallah. %7 varmış bunda
https://hizliresim.com/tm2s9gg
Shevec glikolik asit tonik eğer cildin yağlıysa salisilik asit al
Çok teşekkür ederim cidden. İnşallah işe yarar başladım kullanmaya. Glikolik asit sarı kutudan başladım ve arbutin krem