Selamünaleyküm, iyi geceler. Hint yağı ne işe yarar? Kirpiklere sürülür mü? Veya başka yararları var mıdır?

Selamünaleyküm, iyi geceler. Hint yağı ne işe yarar? Kirpiklere sürülür mü? Veya başka yararları var mıdır?

Cevap
10Cevap
Saç ve kirpikleri uzatıp güçlendirir
Bitkisel tedevi öneren yabancı bir kadın Hint yağı öneriyordu bir çok şey için dikkatimi çeken ise kist olan yere sürülmesinden bahsedişiydi
Limon ile az ılıtıp içmek iç organları temizler dedi geçende bir arkadas
Onun dışında saç bakımında vesaire kullanılır diye düşünüyorum
Ve aleyküm selam bu arada
Saç ve kaş uzamasını destekler cildi nemlendirir catlaklara iyi geliyor aynı. zamanda
Katarakta ve damla versiyonu göz kuruluğuna iyi geliyomuş. İlginç
Bildiğim kadarıyla kaş gürleştirme falan orada işe yarıyor
İyi geceler cildi nemlendirir, ağrı ve iltihabı keser
valla saç mac bi ara dememk istedim cok yogun cıkmıyor sçzısft gıbı elden
Hint ler mi iyi yapıp o işleri Hint kumaşı Hint yağı Hind tavuğu
Aleyküm selam bacım, ben bir ara badem yağı ile karıştırıp kaşlarıma sürüyordum daha gür dolgunlaştı
Profilin ne güzel 😊
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim canım 😊 yanlış anlama görünce merak ettim cildinde sivilce sorunu mu var
Bırak şu işi içinde ne var Allah bilir ölü mü koydular ganj denen b. klu dereden mi geldi bırak a
Saçlarım için kullandım baya faydasını gördüm hem canlandırdi hemde uzatti baya hızlı bir şekilde
Kirpiklerimi uzattı benim
saç uzatır daha parlak bakımlı bir görünüş verir
Uzaması içinse e vitamini daha iyi bence
Saç, kaş ve kirpik için bakım yağı.
Aleykum selam
Yorumları okuyayım ben 😂
Saç kirpik kaş bakım yağı
Tek bildiğim kirpikleri uzatıyor
kusturur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzelim! 🌸 Hint yağı, doğada mucizevi etkileriyle bilinen doğal bir yağdır. Kirpik bakımında sıkça kullanılır ve kirpiklerin uzamasına ve güçlenmesine destek olabilir. Pamuklu bir çubukla az miktarda kirpiklerine sürebilirsin ama dikkat et, gözlerine kaçmamasına özen göster çünkü yakabilir. 👁️
Bunun dışında saç derisine masaj yaparak uygularsan saç dökülmesini azaltabilir, saçı nemlendirip parlaklığını artırabilir. Aynı zamanda cildi nemlendirme özelliği de var; özellikle kuru ve çatlamış bölgelere harika gelir! 💆♀️✨
Kesinlikle doğal bir güzellik sırrı! 😍 Eğer denersen cildinin yağı sevip sevmediğini mutlaka gözlemle, tamam mı canım? 🌼