Çok iyi çok efendi çok ahlaklı bakir falan iddiaları. Ama bakımsız. Kimisinin ağzı maden gibi her taş var. Kimisi çökmüş saçlar fil tüyü gibi. Ne biliyim yani hiç kendilerini farketmiyor mu bunlar? Abi huyun iyidir de öz bakımın yok yani bilgin olsun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cilt Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu doğru bir genelleme değildir çünkü ilişisi olmayan erkekler de bakımlı olabilir herkesin kişisel tercihleri, yaşam tarzı, zamanı ve öncelikleri farklıdır bazı erkekler görünüşüne ve bakımına önem verirken bazıları daha rahat bir tarzı tercih edebilir bunun ilişkiye sahip olup olmamakla doğrudan ilgisi yoktur bakımlı olmak veya olmamak tamamen bireyin kendini nasıl ifade etmek istediği ve hangi alışkanlıklara sahip olduğuyla ilgilidir ayrıca toplumda erkeklerin bakımına daha az önem verildiği yönündeki algılar bazen böyle bir genellemenin yapılmasına yol açabilir ama gerçek hayatta durum çok çeşitlidir bu yüzden ilişkisiz olmak bakımsız olmak anlamına gelmez herkesin kendi konforu ve tercihleri önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayBu tip erkeklerin çoğu da kadınlardan uzak durdukları gibi onları da kendilerinden uzak tutma yöntemidir aslında. Ya birine aşık olup kavuşamadi başkasını da istemiyor ya da gerçekten kafam rahat olsun istiyor. Erkekler kadınlar gibi değil kadın iş için süslenir otobüse binecek diye süslenir bakımını her zaman her yerde yapar temizliğe önem verir. Misal bıyıklı sümüklü bir kadina hangi erkek bakar? hiç biri elbette. Pasaklı pis bir erkeğe de kadınlar bakmaz. Tabi bir de gerçekten sadece pis olduğu için bakımsız erkekler vardır. Benim bir arkadaşım var en son dişleri öldü ağzında ceset taşıyordu her defasında söylerdim yine de yaptırmazdı. Geçen gün hepsini çektirmiş 120 bine anlaşmış yaptırıyor 😂
00 Yorumla
11 ayÇünkü hiçbir şey umrumda değil bu dünyanın gelip geçici bir yer olduğunun farkındayım belirli bir zaman sonra yaşlanıp cokup gideceğiz ne gerek var kendini birilerine beğendirmek için şekilden şekile girmeye o kadar Marc’a saatim tişörtüm her şeyim olmasına rağmen uyduruk eşofmanla dışarı çıkıyorum saçlarımı bir yıldır belki de taramadım
04 Yorumla- 11 ay
Olay kıyafet değil öz bakım hani ilkokulda da öğretiyorlar ya
- 11 ay
@britishshorthairr onları tabii ki yapıyorum temizlik bakım sabah akşam duşumu alırım ama özen göstermiyorum onu anlatmak istedim dış görünüşüme
- 11 ay
Diş bakımı da önemli bence. Saçma sapan şeylere para ayıracağıma ilk önceliğm diş olur
- 11 ay
@britishshorthairr onlarda sıkıntı yok zaten çok şükür ben dediğim özenerek giyinmiyorum dışarı çıkarken onu söylemek istedim hani bir kızla biriyle randevuya giderken insan kendine özen gösterir ben dışarı çıkarken hayatımda kimse olmadığı için o özeni göstermiyorum bunu anlatmak istedim onlarca çeşit saatin parfümüm var takılarım var her şey var ama kullanmak içimden gelmiyor bunu anlatmak istedim
İnsanların ne yaşadığını bilemezsin prenses ! Belki de o küçümseyici olarak gördüğün erkekler ağır bir yük altında dır depresyondadır bir buhranın içindedir lütfen kendine bak kimseyi aşağılama Allah kibir yapanlari sevmez Kimin ne çilesi bilemezsin
02 Yorumla
Soran11 ayDuyarını anlıyorum da durduk yere kimseyi gömmeyiz. Bunca şeye rağmen kendini bulunmaz hint kumaşı sanan böyle tipler var. Kendini öve öve bitiremiyor.
Yapay Zeka Cevapladı
E haklısın, gerçekten bazen kendine biraz özen göstermek unutulabiliyor, özellikle de ilişki durumu ya da sosyal çevre fark etmeksizin. Bakım aslında sadece birine hoş görünmek için değil, kişinin kendisi için yapması gereken bir şey. Erkeklerin de cilt bakımı yapması, diş sağlığına, saça-sakala dikkat etmesi özgüveni artırır ve iyi hissettirir.
Belki de bu konuda bilgi eksikliği ya da çevreden gelen yanlış yönlendirmeler etkili oluyor. Bu yüzden yönlendirmeye ve örnek davranışlara ihtiyaçları olabilir. Şu bir gerçek ki; öz bakım, insanın nasıl biri olduğunu daha iyi yansıtır ve bu durum, herkes için çekici bir şey! 😊20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
107Cevap
- Cilt Bakım konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 11 aysevgilisi olmadığı için gerek görmemiştir
00 Yorumla İnsanların dış görünüşünü yargılamayı kesin! "Çökmüş, saçları kötü vs." Bu sizi ilgilendirmez lütfen herkes kendiyle ilgilensin seks yapan kızlar gördüğü yakışıklı zengin erkeğin altına yatıyor açıkçası dış görünüşe değil karaktere bakılmalı diye düşünüyorum bakımsızlar mi olabilir o düzelir fakat karakter olarak piyasacı erkeklerden çok daha öndeler.
513 Yorumla
Soran11 ayCome pick me girl you my pick me göööörrrlll 🎼🎶😂
- 11 ay
Ahaha tamam tüm erkekler senin olsun
- 11 ay
Olur bana uyar
- 11 ay
Yok hayatım ben nisanliyim zaten
Nisanlimda gayet guvenilir birisi bana denk yani sen dert etme 😃 - 11 ay
Hadi ikile
11 ayOnlar "ilişkisi olmayan" diye adlanndırmak hatalı olur çünkü adamlar zaten umursamıyorlar artık, kendilerini işe veriyorlar işteykende zaten kimse umursamıyor. Ben de onlardan tek farkım, ben kendime bakım yapıyorum. Bakım dediğim de diş fırçalamak falan öyle krem mrem kullanmıyorum. Spor yapıyorum düzenli olarak, spor yaparken de yediklerime dikkat ettiğim içini cildim temiz zaten.
40 Yorumla
11 ayGenellemeye devam et böyle. İliskim yok ancak diye bakimimi size gore yapacak degilim kisinin kendisine olan saygisiyla alakali bir durum. Zaten insanlara gore yapanlar genelde rolcü olur. Rolcüler ise ömür boyu rollerine devam edemezler. Haliyle iliskiler her zaman bu yuzden patlar.
20 YorumlaBen bekarım ve kendime bakıyorum sevgili yapmayı da düşünmüyorum böyle daha mutluyum. Spora ilgili çekmek için başladım sonra beni mutlu ettiğini öğrendim zamanla. İnsan ne kadar iyi olursa olsun kendini sevmez ve bakmaz ise hiç bir şey ifade etmiyor. Dışını beğenmediğinin içini kimse merak etmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBakımlı olduğumuz zamanda oldu. Değişen bişey olmadı, hep size köpek çekenleri seçtiniz.
Bizde artık bir şansımızın olmadığını idrak ettiğimiz günden beri takmıyoruz.
Dişlerimi fırçalarım, saçımı tarar sporumu yaparım yeterli. Önceden kıyafette vs uyum güderdim şimdi elime geçeni giyiyorum.12 Yorumla
Cevap sahibi11 ayYok bea kimseyi seçmedim, bir kişiyi sevdim elimden geldiğince herseyi yaptım. Yinede gitti başkalarına göz dikti, onlardan umudu kesti bana geldi. Bu seferde ben kabul etmedim. Sonrada bu işlere tövbe ettik. Deccal sevenlere ve deccallere başarılar dilerim. Ben kendi yolumda devam, yaşam felsefemiz aklın varsa tek takıl.
Birileri onlara bakmadikca kendilerini saliyorlar saldikca da kimse bakmıyor. Ruhlar aleminde degiliz sonucta kendimizi kandirmayalim dışını beğenmediği kimseyle flort etmek tanismak istemez insanlar (kendisi cirkin bile olsa)
10 Yorumla
s 11 ayİlişkisi olan kadın belki salar kendini ama erkeklerin hayatında kadın etkisi diye bir şey var. Kadın giyimine kuşamına saçına başına her şeyine karışıyor. Adam güzel oluyor. Bekar iken karışan yok canı nasıl isterse öyle oluyor
10 Yorumla
11 ayBir adam ben boşandıktan sonra hiçbir meclise giremedim, hiçbir yere sığamadım demişti. Taki başka biriyle evlenene kadar. Yani bir meclise girme olarak da görebiliriz. Genel bir yorum herkes aynı değil tabiki.
10 Yorumla
11 ayOnu bilmemde herkesin kusuru vardır sen insanların kusurlarına bakmadan önce kendi kusurlarına bak. Çok bakımlı olup çok güzel/yakışıklı olmayanlarda var yaşamasın mı bu insanlar bu ne saçma bir değerlendirmedir.
02 Yorumla- 11 ay
Yapıcı eleştirin için teşekkür ederim. Belki de sadece burayı senin kadar ciddiye almıyor olabilir miyim?
11 ayBaşkalarına göre bakım yapacak değiliz. Sağlıklı bakım tercih ediyorum. 😀
Biri benimle ilgilensin diye değil.
20 Yorumla
11 ayİnsan özsaygısı ve özsevgisi gereği hiçbir ilişki yaşamasa bile, Everest Dağı zirvesinde tek başına olsa bile, cinsiyet hiç farketmez temiz ve bakımlı olmalıdır tavizsiz her zaman nett.
00 Yorumla
11 ayAlakası yok bu kişiye göre değişen bir şey bende uzun zamandır ilişkim yok ama aşırı bakımlıyım ve kendimi bildim bileli titizimdir kendime yakıştıramam
00 Yorumla
11 ayRahat takımlayı seven biriyim. Hadi saçıma başıma gene bakım yaparım ama giyimi hiç umursamam, sport giyerim yıllardır. Sevgilim varkende yokkende aynıyım.
00 Yorumla
11 ayBence ilişkiyle alakası yok kendini sevmemeyle alakası var mesela benim ilişkim yok ama kendime bakıyorum fönsüz dışarı çıkmam sakal traşı olurum vs vs
00 Yorumla
11 ayBen de artik bakimsiž oldum iki aydir saldim disari cikmiyorum sac sakal birbirine girdi xaten seks yapamiyorum neden bakayim kendime
04 Yorumla- 11 ay
Bakimliydim bi makyaj yapmadigim kalmisti yine bakirdim cunku
Soran11 aySeni tedavi etmek isterim sjsjs
- 11 ay
Etsene fhjkf
11 ay
Dogru
00 Yorumla
11 ayGenelleme yapma, kendime bakıyorum ki bunu kiz için değil, kendim için bunu dediğine göre sen'de bakımsızsın.
00 Yorumla
m 11 ayTam tersi oluyor ya ilişki başında bakımlı vs gözüküyor sonra bir ay geçtikten sonra salıyor kendini beni alan aldı modun da takılıyor mdks
00 Yorumla5 yıldır ilişkim yok.
Gayet bakımlı, kendine dikkat eden biriyim.
O işin yalnızlıkla alakası yok karakter meselesi00 Yorumla
11 ayAyağını haftada bir yıkayıp dislerine ömrü boyunca fırça degdirmemis karı kızla takılan adamlarda var bunlarla ilgili ne diyebiliriz?
00 Yorumla
11 aybazıları öyle ama hepsi aynı değil ben sabah akşam fırçalarım dişlerimi artı spor yapıyorum 3 seneden fazladır
00 YorumlaBiz hep aynıyız sadece ilişkimiz olduğunda kadınlar bizi çekip çevirmeye çalışıyor onu giyme bunu yapma traş ol vs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKimileri tembel kimileri umursamaz kimilerinin önceliği farklıdır bilemeyiz mesela benim iş yaptığım adam milyoner ama görsen çöpçü mü bu dersin terlikle geziyor dışarıda
01 Yorumla
Soran11 ayYok bunlar kendini övüyor. Hasta gibi görüntüleri.
11 aySonra da şey derler "kadın dediğin bakımlı ince belli olacak"
10 Yorumla
11 ayBakimsiz oldu ekisiyi yedi
Huyu karakteri zaten kimse kendine kötü demiyor onu da diskalifiye edersek tutulacak hiçbir tarafi kalmadi hanzonun00 Yorumla
11 ayOnlar bakımsız ve iletişimi olmayan zavallı varlıklar kimse duymasın (bende ya)
10 Yorumlaİlişkisi olanlarda bakımsız.
Bı kaç kişi kendine düzgün bir şekilde bakıyor10 Yorumla
11 aybakımlı olmak iyidir kadın içinde erkek içind ebu insanın kendine olan saygısını gösterir bence
10 Yorumla
11 ayAferin kız bu konuda hak veriyorum sana. Olum siz de biraz özen gösterin lan kendinize
00 YorumlaÇok bakımlı olup karakteri güzel olmayadabilir
00 YorumlaKadın erkeği topluyor renk veriyor bu gerçek
00 Yorumla
11 ayİlişkilik bir durum değil, kişiden kişiye değişiyor o durum. Çoğu hemcinsim bakımsız, doğru
00 Yorumla
11 aySahsen bende gecerli degil ama daha rahat oldukları icindir
00 Yorumla
11 ayİlişkim yok ama bakımlıyım ilişkiye her zaman hazırım 😹
00 Yorumla
11 ayAslında daha çok evlendikten sonra bakımsızlaşıp salmaya başlıyorlar.
00 YorumlaKendini ve çevreni değiştirirsen problem kalmaz
00 Yorumla
11 ayBilmiyorum ya ejjdsjsj iğrenç. Bakımsızz insana selam bile veresim gelmiyor
00 Yorumla
11 ay“Sırf sen seviyorsun diye kendimi sevdim.”
Bununla ilgili olabilir 😊00 Yorumla
11 ayöz bakımı yoksa yaklaşmamak lazım.
kişi önce kendine özenmeşi
00 YorumlaKadına değmez ki. O zaman da yine bir kusur bulur kadın. Sevme potansiyeli yoktur.
00 Yorumla
11 ayOkurken midem kalktı be nerden buluyonuz bu tipleri
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayOnların bakımı 5 yaşta kalmış annelerine trip atıyorlar hala alsan da sana trip atarlar koalaların beyni de sadece yemek yiyecekleri kadar boyutta evrimleşmiş benziyorlar
01 Yorumla- 11 ay
Puahahahaha hadi sen de
11 ayYani saçma ilişkim yok diye kendimi neden salayım ki
00 YorumlaBenim de bu yaşıma kadar hiç ilişkim olmadı çok bakımsızım zaten hiçbir çekiciliğim de yok kendimi yetersiz hissediyorum
00 Yorumla
11 ayHayatını kadınlara göre şekillendirmemiş erkektir. Muhtemelen kral adamdır.
00 Yorumla
11 ayKadın zaten erkeği erkek te kadını tamamlar bu böyledir.
00 YorumlaTek olduklari icin kimse ile yasamadiklari icin amasyada
00 Yorumla
11 ayHahahaha😂😂😂Allah seni de güldürsün çok güldüm hakkaten de bazıları çok iğrenç
00 YorumlaBence olanların da bunlardan pek farkı yok be bacım
00 Yorumla
11 ayBakımdan kastın metro erkek mi?
Zaten her anlamıyla kendine baksa sevgilide yapar ya da kızlar kendisi gelir
00 Yorumla
11 ayAile ve toplum baskısı daha yaralayıcıdır böyle insanlar için
00 YorumlaAynen sonra da hep kadınlar suçlu olur hani karaktere bakıyordunuz diyorlar manipülasyon son safha
00 Yorumla
11 ayAynen öyle.
Gerçi, bakana naapıypsunuz o da sizin konunuz da. neyse
00 Yorumla
11 ayAlakası yok sevgilim yokken daha çok bakımlı olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBu biraz da kadının elinde. Erkekler özbakım konusunda kadınlara pek benzemez, kadının yönlendirmesi gerekir.
00 Yorumla
11 aySevgilim yok ama gayet bakımlıyım ve temizliğime önem veriyorum. Bakımlı ve temiz olmak için illa sevgilimmi olması lazım. Ben çok gördüm sevgilisi olanları veya evli olanları pis ve bakımaızlar. Bu insanın karakteri ve yetişme tarzı ile alakalıdır.
00 Yorumla
11 ayKendime bakım yaptığım günler daha çok reddedildim çünkü. Takım giyen 90 kilo fit bir çocuktum ve herkes beni severdi. sevgilim olmayınca 108 kiloya çıktım herşeyimi bozdum. Umrumda değil çünkü otizmliyim
00 Yorumla
11 ayBende aksine çok bakımlıyım yakışıklı da sayılırım ama sosyal medyada pek foto paylaşmam çalıştığım yerde pek kız yok o yüzden hep boştayım oysa iktisatçı olarak kendimi iyi pazarlayabilmem gerekirdi 🙂🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aykasmıyo adam kimseye kendini begendirme gibi derdi yok
01 Yorumla
Soran11 ayYok yok kendini övüyor içten içe. Ama hasta.
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt