Birkaç hafta önce dermoeczanem adlı siteden aldığım La Roche Posay güneş kremim daha önce kokladınız mı bilmiyorum ama çemen gibi kokuyor. Elime sürüp kokladığımda burnuma ağır bi koku geliyor sebebi içeriğinden mi kaynaklanıyor acaba? Sanırım içerisinde parfüm yoktu, beni aydınlatır mısınız ilk kez aldım
La Roche-Posay güneş kreminin bozulup bozulmadığını anlamak için kıvamına, kokusuna ve renginin değişip değişmediğine bakabilirsin eğer krem ayrışmış, topaklanmış, kötü veya ekşi bir kokuya sahipse bozulmuş olabilir ayrıca son kullanma tarihine bakmak da önemlidir bozulmuşsa kullanmamak gerekir.
Canım, La Roche Posay Anthelios serisi genelde hassas ciltler için parfümsüz üretiliyor, bu yüzden ürünlerin bazıları hoş olmayan bir kokuya sahip olabilir. Çemenimsi koku, muhtemelen içeriğindeki aktif filtreler ya da diğer bileşenlerden kaynaklanıyor ve bu durum ürünün bozuk olduğunu göstermez. 🌞
Ancak şöyle bir şey yapabilirsin: Ürünün kıvamında, renginde ya da dokusunda değişiklik olup olmadığını kontrol et. Ayrıca ambalaj üzerindeki son kullanma tarihini de mutlaka incele. Eğer hoşuna gitmeyen bir değişim fark edersen, ürünü aldığın yerle iletişime geçebilirsin. Güzel günlerde kullan! 💛