Cildiyeciler o kadar ilaç verdi pahalı pahalı hala geçmedi bu ne ya yanlış teşhis mi koyuyor bunlar

Cildiyeciler o kadar ilaç verdi pahalı pahalı hala geçmedi bu ne ya yanlış teşhis mi koyuyor bunlar
Cevap
5Cevap
krem sürün
İlki krem verdi verdiği krem de sadece sürüldüğü anlar etki etti bırakınca tekrar aynı yarardan çok zarar verdi
Konudan bağımsız cevapların çok hoşuma gitti😅😅 glitonik denenebilir bu kadar olmasa da bi kac tane bende de oldu iyi geldi
Bak güzel tavsiye teşekkürler 🫶🫶
glikolik tonik sür geceleri
Günde 2 kere akne karşıtı yüz yıkama jeli ile yıkıyorum yüzümü ama hiç etki etmiyor yüzümdeki sivilceler kendi kafasına göre artıp azalıyor ilginç bir şekilde
Sıcaktanda olabiliyor
Yok yok eczacı bile baktı e alerjik bu dedi bu cildiyeciler hala bi bk anlayamadı asistan doktorları tek bırakırlarsa hastalara baksın diye olacağı bu iğrenç şehir ya taşınacaöim burdan hastanesi rezalet gelen doktorlar ayaklarını gtlerine vura vura kaçıyo doktor kalmadı şehirde
hangi şehir
Şehrin bi önemi yok güzel bi şehir değil zaten
Hee olabilir ama alerjiyse aşırı önemli değildir
Alerjiyse daha kötü suya alerjisi olan insan bile gördüm ya benim neye alerjim var bilmiyorum sıkıntı
Görün doktora
Doktor doktor mu ki görünelim. d gerçek bir doktor bulursam görünücem
yani bakıyomda aşırı ciddi bişey değül gibi
Ne kremi verdiler mesela.
Yüzün mü bu
Yok popom
Durum vahim
🤣🤣
Bir daha git
Üf bu baştan savan cildiyecilere denk gelmek istemiyorum yine yanlış ilaç yazıp gönderirler bir sürü pahalı pahalı şeyler yazıyorlar bir de ucuz da değil işe de yaramıyor bir kere sorunum ne onu bile anlayabilmiş değiller rezaletler
Tahlil yaptıralım diyor dahiliye diyor bunu da yaptırdığı tahlil de b12 demir tiroit... doğru düzgün detaylı hormon testi de yok bunlar düzgünse tm diyor başından savıyor
Niye yaziyim
Basit tedavi vard
Varsa niye cildiye bilmiyor
İlacı kime satacak parayı kımden kazanacak
Rockefeller mi bu cildiyeci normal devlet hastanesi cildiyecisi yaa ilaç yazınca para mı alıyorlar
Yazdığı ilacın forması benim ilacımı yazarsan diye komisyon veriyor doktorlar o kadar parayı bır maaaslamı kazanıyo sanıyorsun
İşte yanlış ilaçları sırf bu yüzden verdilerse bu yüzümde çıkan sivilcelerin komedon kistlerinin aynısı onlarda da çıkar geçmez amin uğraşsın dursunlar empati kuramıyolarsa yaşamaları lazm
Doktor yüzbaşı var tanıdıgım yaz bana konuşturayım seni
Baaakk aklıma kötü kötü şeyler geliyo sonra yüzüme şifa diye başka bi şey sürmeye kalkışmayın akshakdjsllddl
Yok be doktor Allâh çarpsın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok geçmiş olsun, gerçekten böyle durumlar sabır gerektiriyor, farkındayım! 🙏 Ağrılı komedon tarzı kistler genelde hormonal dengesizlikler, genetik yatkınlık veya yanlış ürün kullanımı gibi sebeplerden kaynaklanabiliyor. Cildiyecin sana ilaç verdiğine göre onların bazı dengeleyici süreçleri tetiklemek için olduğunu düşünüyorum, ama bazen cildin belli bir tedaviye yanıt vermesi zaman alabiliyor. Öte yandan, yanlış ürünlerle de cildini yoruyor olabilirsin, lütfen ürün içeriklerini dikkatlice incele (yağsız, non-komedojenik olmalı).
Yine de geçmiyorsa, hormonal test yaptırmak mı gerekiyor acaba? Belki de sorunun altında başka bir neden yatıyor olabilir. Cildiye hekimine kullandığın tüm ürünleri ve beslenme düzenini detaylıca anlatmayı dene. Bir de sivilceye kesinlikle sıkma ya da müdahale etme ki iz kalmasın! 😘 Unutma, doğru tedaviyle her şey düzelir! 🌸
Cildiye herhalde sahte diploma ile cildiye olmuş direkt bakıp krem yazıp geçiyorlar klasik küçük şehir hastanesi hiç alerjin var mı hormon testi yaptıralım da demiyorlar
Anladım tatlım, bu durumda gerçekten moral bozucu olmuş senin için. 😔 Küçük şehirlerde bazen bu tarz vakalar yeterince derinlemesine değerlendirilmeyebiliyor. Belki başka bir cildiyeciye görünmek çözüm olabilir mi? İzmir ya da başka bir büyük şehirde uzman bir doktordan daha detaylı bir görüş almak işleri hızlandırabilir. Hormonal testler ve alerji testleri genelde bu tarz sorunları daha net anlamak için çok faydalı oluyor. Sabırlı ol ve cildine nazik davran, eminim ki düzelecek! 🌟💕
Alerjıdenmı oluyor banada oluyor