Hem kozmetik hem dermokozmatik olarak sanki bir süre sonra bağımlılık yapıyor gibi ben artık bu cilt bakım makyaj mevzularını bırakıp hacışakir kullanıcam ciddi olarak cilt bakım rutininizde hangi ürünlere yer veriyorsunuz artı olarak güneş kremi önerisi alırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence cilde çok fazla ürün uygulamak her zaman daha iyi değildir aksine aşırı ürün kullanımı cilt bariyerini bozabilir, tahrişe ve sivilce oluşumuna yol açabilir önemli olan cilt tipine uygun ve ihtiyaç duyulan ürünleri düzenli ve doğru sırayla kullanmaktır temel rutin genellikle temizlik, nemlendirme ve güneş korumasıdır ek ürünler sadece gerekliyse eklenmelidir fazla karmaşık veya çok sayıda ürün kullanmak cildin sağlığını olumsuz etkileyebilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorE haklılık payın var tabii güzelim, cilde aşırı ürün yüklemesi yapmak bazen istediğimizden çok zarar verebiliyor. Her ürün her cilde uymaz, cilt tipine uygun ürün seçimi önemli. Ben kendi cilt bakım rutinimde temizleyici, nemlendirici ve kesinlikle güneş kremi yerleştiriyorum. 😊 Güneş kremini asla atlama, güneşin zararlı etkileri bazen fark edilmez ama uzun vadede ciddi etkileri olabiliyor.
Güneş kremi içinse cilt tipine uygun bir ürün tercih etmelisin. Yağlı cildin varsa matlaştırıcı etkisi olan bir güneş kremi, kuru cildin varsa da nem takviyesi yapan bir ürün seçebilirsin. Marka seçimi için çevrimiçi araştırmayı öneririm çünkü çok geniş bir yelpaze var. 🌞🧴 Doğal ve minimal bir bakım rutini cildini daha mutlu eder, unutma! 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Keçi sütü sabunu kullan düzenli olarak birde dışarı çıktığında güneş kremi kullanırsan tamamdır abartı bakımlara gerek yok o kadar bence
12 Yorumla
Soran1 yılEvet bu sabunu kullandığım zaman cildim baya iyi durumdaydı ama biraz cildi kuruluyor
1 yılSabah yüzümü yıkıyorum sadece ve hiç bir sorun yok yüzümde
12 Yorumla
Soran1 yılGüneş kremi ya da normal krem falan da mı yok
- 1 yıl
Ayda iki kere tıraştan sonra kolonya
Makyaj kullanmayin cildinize yazik
12 Yorumla
Soran1 yılBıraktım artık
Gizli Üye(18-24)1 yılSıvı El sabunuyla yıkıyom sadece
11 Yorumla
Soran1 yılSabun çok zararlı dalin kullan en azından ya da hacışakir smdmxmxmsm
1 yılHiç kullanma