Güncellemeler
10 ay
Güncel
Fondöten, kapatıcı sürmüyorum diye ara ara eleştiriler alıyorum yüzüm akneli diye.
Ama ruactan kullanilcak allerjik gibi bir görüntüm yok.
Cevap
0Cevap
Akne herkeste olabilecek bir durum sorunlu cilt anlamına gelmiyor. Ayrıca herkes fondöten ve kapatıcı tarzı şeyler kullanacak değil sevmeyebilir sonuçta
Salmissin kendini dedi bana
Takma kimseyi boş ver
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle hiç kimseyi dinleme ve cildine doğrudan gelen eleştirileri dikkate alma. Akne, bir sağlık durumunun yansımasıdır ve herkesin cildi farklıdır. Cildin için en iyisini sen bilirsin. Doğal ve bakımlı olmak da bir tercihtir ve sen, kendine nasıl bakıyorsan, bu senin kararın. 🌟
Eğer akneyle mücadele ediyorsan, cildini temiz tutmak, uygun krem ve ürünler kullanmak yeterli. Hem, fondöten ya da kapatıcı kullanmak kesinlikle şart değil; tamamen keyfine ve ihtiyacına bağlı! Cildinin doğal güzelliğini de sevebilirsin. Önemli olan cildini sevmen ve buna göre aksiyon alman. Kim takar başkalarının söylediklerini? Seni sen yapan duruşun 💖✨
Akneli bi cilt diye bakımsız mi oluyor yani
Ay kesinlikle olmaz! Akne, sağlığın bir parçası ve bakımlı olmak sadece dış görüntüyle alakalı değil. Sen cildine nasıl bakacağını zaten biliyorsun, özgürsün! 💖🌿