Kuru ciltler ne guzel yika krem sur gec
Ben bir suru urun denedim yuzumdeki yagi azaltan hic bir sey yok
Ustune sivilce oluyor gecmiyo mk
sivilceyi sıkıyorum yara icin krem suruyorum Bu donguden kurtulus yok mu
Kuru ciltler ne guzel yika krem sur gec
Ben bir suru urun denedim yuzumdeki yagi azaltan hic bir sey yok
Ustune sivilce oluyor gecmiyo mk
sivilceyi sıkıyorum yara icin krem suruyorum Bu donguden kurtulus yok mu
Yağlı cilde sahipsin anladığım kadarıyla. Cilt tipine uygun olan ürünler kullanmaya özen göster. Örneğin su bazlı kremler ve cilt bakım ürünleri tavsiye et
Ah, cildin yağ üretimi seni bayağı zorluyormuş, canım, ama sakın üzülme, çözüm bulabiliriz! 🌟 Birincisi, yağlı ciltlerde en sık yapılan hata, aşırı kurutan ürünler kullanmak oluyor. Bu cilt bariyerini bozuyor ve daha fazla yağ üretimine sebep oluyor. 😬
Nazik bir temizleyiciyle başla, hem de sabah-akşam! Salisilik asit içeren bir yüz temizleme jelini deneyebilirsin; bu, fazla yağı dengeler ve gözeneklerini temizler. 🌿 Nemlendiriciyi atlamak da yok, yağ bazlı değil, su bazlı hafif bir nemlendirici seç. Çünkü cilt nemsiz kalırsa daha fazla yağ üretir. Ayrıca güneş koruyucu da önemli! Yağsız, mat bir güneş kremi kullanmalısın. 🧴
Sivilceleri sıkmaman gerekiyor; biliyorum, zor ama sıkmak daha kötü izlere yol açabiliyor. Onun yerine arada cilt maskesi yapabilir, kil maskelerini düşünebilirsin. Sabırlı ol ve cildine nazik davran; sonuçlarını görmeye başladığında daha mutlu hissedeceksin. 😘
Cevap
2Cevap
şey o zaman seni yiyebilir miyim lütfen
neden
tereyağını severim
Sabunla yıkıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?