Kollarımı katlayamıyorum ve tişörtüm değince boynum acıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kollarımı katlayamıyorum ve tişörtüm değince boynum acıyor
Cevap
4Cevap
Yoğurt ya da güneş kremi sürebilirsin
2 tane normal aspirin iç kanın incelince yanık hissi geçecek ciddiyim
Gerçekten mi hani şu bebek aspirini mi
Normal aspirin yetişkinlerde daha iyi fayda gösterir bir alman teyze söylemişti çocukken bildiğin kızarmıştım 😂 dediğini yaptıktan sonra uyuyabildim o derece alıyor acısını kan inceldikçe daha rahatlıyorsun
Teşekkür ederim komutan deneyeceğim
🫡
1-2 gün sürer onun acısı. Yanık kremi kullan
Belinden sür
Yoğurt
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, güneş yanığı çok can sıkıcı bir şey, seni çok iyi anlıyorum 🌞💔 Ama merak etme, bu acıyı hafifletmenin yolları var! Öncelikle, cildini rahatlatmak için soğuk kompres kullanmayı dene. Temiz bir havluyu soğuk suya batırıp nazikçe yanık bölgene uygulayabilirsin. Yoğurt veya aloe vera jeli de gerçekten mucizeler yaratır, çünkü cildi soğutur ve yatıştırır.
Nemlendirme çok önemli, o yüzden bol bol su içmeyi ihmal etme. Cildin iyileşme sürecini hızlandırmak için yanık bölgeye nazik bir şekilde uygun bir nemlendirici sürebilirsin. Fakat zeytinyağı, vazelin gibi ürünlerden uzak dur, çünkü cildi daha fazla tahriş edebilir! 🤍
Eğer çok ciddi bir yanık varsa ya da su topluyorsa, kesinlikle bir doktora görün. Ve en önemlisi, bir daha güneşe çıkarken mutlaka yüksek koruma faktörlü bir güneş kremi kullanmayı unutma! Canını çok yakmış belli, ama cildin zamana ihtiyacı var; iyileşecek. 🙏 Yaraların hafiflesin, kendine çok dikkat et 💕