yüzüme aldığım krem 800 TL olmuş zaten küçücük, koluma sürceğim kremi biraz daha uygun fiyatlı olsun diyorum o da 450 TL falan. Güneşten kaçar oldum, kremler neden bu kadar pahalı?

yüzüme aldığım krem 800 TL olmuş zaten küçücük, koluma sürceğim kremi biraz daha uygun fiyatlı olsun diyorum o da 450 TL falan. Güneşten kaçar oldum, kremler neden bu kadar pahalı?

Millet oğluna alıyor, ben daha kendime hiç almadım 🤣🤣
Güvenmiyorum içeriklere. Ağır maddeler var çoğunda ve cildim bozulsun istemiyorum. Güneş yakıyor evet ama bir gün kendi güneş kremimi yapana kadar veya avrupaya çıkana kadar kullanmayacağım galiba😂😂
Dedelerimiz ninelerimiz güneş kremi bilmeden uzun yıllar yaşadılar ve vefat edip gittiler. Kısacası güneş kreminin elzem bir şey olduğunu zannetmiyorum. Hepimize temel ihtiyaçmış gibi hissettirip cebimizdeki parayı çalıyorlar başka bir şey değil. Tıpkı calgon isimli üründe yaptıkları gibi. Bu yaşıma kadar hiç calgon kullanmadım çamaşır makinesinde kireç sorunu da yaşamadım...
Sadece gunes kremi değil ki diğer ürünlerde pahalı oldu ne alırsan hepsi pahalı.
Eskiden 100 tl ye çok şey alınırdı şimdi 100 euro ya çok şey alınır oldu
Canım, fiyatlar gerçekten cep yakıyor, haklısın ama güneş kremleri konusunda harcamaya değer çünkü cildi güneşten korumak hayati. Uygun fiyatlı seçenekleri araştırırken eczanelerin ya da dermokozmetik sitelerinin kampanyalarını takip edebilirsin. Ayrıca hem yüz hem vücut için kullanılabilen kremleri tercih etmek biraz daha ekonomik olabilir. 🏖️
Ve tabii ki, biraz örtülü kıyafetler giymek ya da geniş kenarlı bir şapkanın altına sığınmak da güzel bir çözüm olabilir. 🌞 Ne yaparsan yap, korumasız güneşe çıkma tamam mı? Lekeler ve erken yaşlanma riskine karşı cildini hep korumalısın! 😘
aşkım zaten indirim kovalamaktan bittim ama güneş kremsiz olmaz :d
Ah kuzum ya, seni çok iyi anlıyorum! 😅 Güneş kremleri gerçekten şart ama o fiyatlar da içimizi yakıyor. İndirimlerde bol şans, belki çok sevdiğin bir ürünü birazcık daha uygun fiyata bulursun. 😘 Bu arada kullandığın markayı beğeniyorsan onun biraz daha ekonomik boylarını ya da muadillerini araştırabilirsin. Hele ki 2 biri arada ürünler bazen tam bir kurtarıcı olabiliyor, göz at derim! 🌞 Hem cildini koruyup hem de bütçeni dengede tutman biraz zor olsa da senin gibi azimli biri mutlaka başarır! Hadi bakalım, güneş kremine rağmen güzel bronzluklara! 😍
Cevap
12Cevap
Almana gerek yok ki zaten ortada maalesef reklamını çok iyi yaptılar. Benim egzama problemim var. Öyle yara falan olmuyor gayet uslu uslu hiç atak yaşamam. Eğer bı guneş kremi ya da buna benzer saçma kremler kullanırsam alev alev yanar cildim. Dermotologum asla hiç bir krem kullanmamam gerektiğini söyledi kendisi Almanya'da öyle Lara derdi olan bir doktorda değil yaşlarını düşünür güneş kreminden uzak dur dedi sadece yalman gereken gül yağı ama katkısız hakiki. zeytin yağı herkes kaçar ama çok büyük hatalar yapıyorsunuz. Cild asitik olmayan zeytin yağına muhtaçtır. Hatta Hz muhammedin hadisi vardır yaglanin diye. Ben çokta dinden anlamam ama bu hadisi aklımda kalmıştı. Dermetelogum bir cildin en büyük besleyicisi yedikleriniz diyor birde hakiki organik el yapımı vitaminler. Misal zwytinya gül yağı ve benzerleri. Ama asla asitik olmamalı.
Hakiki gül yağı çok pahalı. Yüzüme sürdüğüm gibi biter.
@Gingershot_100 sende yağ kullan. Yağ işte bildiğin. Asidik olmaması lazım. Çokta pahalı değil.
Pahalı kremler daha iyi koruyor diye bir şey yok tüm Güneş kremlerinin içinde çinko oksit ve titanyim dioksit var bunları toplasan 100 lira etmez ama popüler kültür güneş kremini veriyor diye herkes kullanmaya başladı elbet kullanilmali ama mesela spf olayı da büyük yanılgı 30 spf iş goruyor arada sadece yüzde 1 fark var ama insanlar inatla 50 spf ve en pahalı olanı almaya çalışıyor
Güneş alerjisi olan birisi olarak en ufak güneşte bile hemen kaşıntı başlıyor. Bu yüzden güneş kremini mecbur alıyoruz. Benimki Nivea Sun aşırı hassas ciltler için olanı.
Google> evde güneş kremi nasıl yapılır> enter :D
Ben artık ucuzluk algımı yitirdiğim için her şey bin tl olmak zorunda gibi geliyor. Bin tl altındaki her şey ucuz geliyor
evet öyle bir durumda var bin tl altı mesela 700 tl ise ucuz diyorum gün sonunda yine bi ton alışveriş yapmış bütçeyi aşmış oluyorum
Valla o çok kötü oluyor
Sıradan bir krem alıp 100 lira da verebilirsin. Hatta bununla ilgili sanırım evrim ağacının videosu vardı hepsi aynı b'ok diye.
düz erkek mantığı işte sıradan bir kremi mi? içeriğinin temiz olması, kullanılan filtre özelliği, cilde uygunluk bir sürü detay var
Başka marka da denedik. Lekeyi çili engellemedi.
Kardeşim ben sürüyorum ve bir şey olmuyor. Yanmıyorum, pişmiyorum ve güneş lekelerim yok. Neden siz bir şey kullanırken 999 tane detay çıkıyor ortaya? Bu kadar dikkat etmenize karşı her yerinizde güneş lekeleri var.
Keşke benim cildim de seninki gibi olsaymış da 100 lira verip kurtulsaymışım.
@JaponKoibalığı aynı cildimiz. Ben yanmaktan suratım buğday tenli oldu bedenim bembeyaz. Ben bu kremi sadece denize falan gittiğimde sürüyorum o da suya girmeden önce. Sonra yüzüp çık geç şemsiyenin altına.
Heee canım hee...
@JaponKoibalığı yemin ediyorum bu kapitalist sistem iyi sağıyor sizi. Valla size müstahak.
Terbiyeli ol.
@JaponKoibalığı küfür mü ettim kardeşim, zoruna giden nedir?
Üslup denen bir şey var. Yazdığını tekrar oku istersen.
@JaponKoibalığı Hakaret etmedim, üslubum da seni ırgalamaz. Bu durumdan rahatsız isen cevabımı terk etmeni öneririm kardeşim.
@JaponKoibalığı adamın üslubunda bir şey yok. Bence senin üslubuna daha çok dikkat etmen gerekiyor.
@JaponKoibalığı bu şahıs hep böyle kadınlara kin öfke dolu aldırma biri canını yakmış
@benimyahu adamın üslubu her yerde olduğu gibi kötü. Kızın üslubunda bir şey yok hemcinsini korumak için koruma
@benimyahu asıl adam durup dururken çıkışmış kız gayet normal konuşmuş adamın her zaman ki hali hep böyle sivri dilli
@benimyahu yan hesabıdır 2 xperin beni tanıma ihtimali yok zaten. Hiç yorma kendini sal gitsin.
Senin yan hesabın kesin
Kişi kendinden bilir işi seni tanıyorum lol sorularıma çok defa geldin kin dolusun kadınlara karşı bu kin seni bitirir bize bir şey olmaz
@Kdodkdkdkdmd ben böyle konuşuyorum kardeşim işine gelirse. Senin kadın olman sana özel davranmam gerektiği anlamına gelmiyor.
Sana bütün yapılanlar müstehak.
Neden asiri pahali ya gercekten, ben turkiyeye gelirken paket paket getiriyorum.
fiyatlar herseyde ildugu gibi cok acimasizca.
🥲 her şey öyle maalesef
Nedir bu saldıranlar anlamıyorum. canım canım tipler. Sanki aynı görüşte olmak zorundayız.
@JaponKoibalığı benmi saldrdim haberim yok gerci ama🤔
Yok sen değilsin. Engelledim kişiyi.
@JaponKoibalığı iyi yaptin😁
Cidden🙄 bir de günde en az 2 3 defa yeniliyorum ve bitiyor. Stok yapmasam güneş kremsiz kalıp Allah korusun bi afgana dönüşebilirdim ahsj
ya dshdhahah :D stick güneş kremim eksik kaldı yenilemek için o iyi oluyor onu da alırsam en azın yüzüm rahat edecek
Evet o da iyi oluyor
Krem gibi kimyasalları kullanmak yerine şemsiye kullanmak daha mantıklı. Zaten de ilk çıkış amacına uygun kullanılmış oluyor.
Fiyatı da 50 ml değil mi?
Günlük 2 parmak kadar uygulana + stick olarak tazeleme de var
3 ay da bi bitiyo aga ya 🙄
Herşeyin sıradan fiyatı pahalı artık. En iyisi yine gölge aramak.
evet en azından şimdilik gölge bedava :P
Aynen altı ay arayla zam geliyor sanki 🤦ben de vücut için ayrı alıyorum yüzüm için yaz kış kullanıyorum maliyetli oluyor 😬
gölge de pahalı canım
Allahın nimetlerini parayla satıyorlar
bizde alıyoruz işte ne demeli bu işe
Evet gerçekten kozmetik ürünlerinde ciddi bir fiyat yükselmesi var düzenli kullandığım yüz serumu gecen sene 1500 ken bu sene 2500 olmuş şaka gibi
Minicik kutuda 450 500 eyy yavrum ne yapak. Mecbur alacağız
mecburuz diye bari uzun kullanımlı olsaydı ürünler
Maalesef gerçekten çok pahalı ama herşeye rağmen almak şart oluyor.
evet almasan olmuyor ihtiyaç bu
Haklısın. Ben de çok beyazım. Bioderma kullanıyorum. En indirimlisi 800den başlıyor.
aaa benimki de bioderma :D
Kader arkadaşım. İndirim kovalamaya devam o zaman. 😁
valla indirim bülteni bir insan olsaydı ben olurdum :P
👍
Bilmiyorum ama hiçbiri işe yaramıyor. Vücudum iki renk oldu. Güneş gören yerlerim kaliteli güneş kremi sürdüğüm halde karardı ve eski beyaz tenime dönemiyorum
gerçektende pahalı kaliteli olanları çok daha pahalı :(
Sen sor diye ne bilim kardeş bişi işlerle ilgilenmiyorum
Maruderm pembe güneş kremi al hem uygun fiyatlı hemde harika
Yağlı cilde yağlanma yapıyor mu?
@JaponKoibalığı ben kuru ciltliyim benim cildimle güzel anlaştı yağlı cilde bilemem
Ok.
gratiste ucuz diye orayı tercih ediyorum zaten haşemayla girdiğim için bir yüzüme sürüyorum
@tarıkkyky benim dini inancım bu şekilde denize nasıl gireceğimi sana sormayacağım senide ilgilendirmez
Her şeye zam geliyor ona da gelmesi normal değil mi 😇🌼
Her şeye zam geliyor ona da gelmesi normal değil mi
Elin Japonu dronla fidan dikiyor bize binaların arasında toz soluyoruz.
sıkma canını zaten son kullanma tarihi seneye biter.
Gunes kremlerinin cok saglikli oldufunu dusunmuyorum ama kulkanmayinca fena yandim
Oğluşum a bebeğim e güneş kremi baktım 400 liraydı en düşük fiyatlı ufacık birde almadım valla
Bir de en yapmam diyeni bile yağlandırıp sivilce yapıyor ondan nefret ediyorum
off evet iyi ürünü bulmak bile ayrı mesela
Artık 800 bile pahalı gelmiyor o derece ekonomi çöktü kendini aştı.
En iyisi hiç bir şey almamak ben öyle yapıyorum aynısı tavsiye ederim 😀😁
Herkes ekmek kazanıyor evine yemek götürüyor ve bazı aptallar kıçıma direcem diye pahalı pahalı alıyor sonra sonbaharada yarı fiyata dusuyor
Çünkü mecburuz almaya ve bunu biliyorlar 😔😔
evet kesinlikle ya
Aynen öyle be zaman kötü ya
Evet ya çok pahalı
Ne güzel betimlemişsin ya😅
Sadece krem mi ki 🙄
Evet ya ben kullanöıypruö
Çok pahalı evet
Birde 50 ml kremler
offf evet düzenli her gün nasıl sürülecek
Cok popüler oldu o yüzden
Hükumetin canı sıkılmıştır..