İlk önce ellerimde parmak aralarimda çıktı kaşınıyordu sonra yara oldu su topladı kabarcık kabarcık oldu sonra ayak parmak arasında kaşıntıdan yaraya dönüşüyor sonra yüzüme de geldi bu nedir ya ben korkuyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum çok kötü Bepanthol derma krem kullanıyorum ama yok su toplamaya devam ediyor elimde parmak arasında çıkmış tekrar küçük küçük su kabarcıklari çıkıyor kaşınıyor yüzümde yaralar var yüzümde alnım da yanaklarım da ağzımın üstünde çenemde dudak kenarısinda çok kötü elim de gidiyor kabuklarını çıkartiyorum yanıyor bilgisi olan var mı acaba korkuyorum
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Bebek Bakımı konusunda 310 cevap paylaştı. zona olabilir sedef hastalığı olabilir doktora git acilen cildiyeye
04 Yorumla
Soran1 yılKorkuyorum ya çok kötü duruyor hastaneyi de sevmem Manisa'da yaşıyorum celal bayar üniversitesine randevu aldım yarın gidicem ama hastaneye almazlar değil mi ben sevmiyorum hastanede kalmayı bu şeylerden de korkuyorum çok kötü duruyor doktor nasıl bir tedavi uygular ki
Soran1 yılİnşallah olmaz ilk defa geçiriyorum zonayi da ilk defa duydum araştırdım daha önce su çiçeği de geçirmedim ben bilemiyorum
1 yılAcilen doktora koş durma
06 Yorumla
Soran1 yılNedir bu bilginiz var mı hastaneyi sevmiyorum doktor kontrolüne gideceğim ama yatılı gibi bı durum olmaz umarım bilginiz var mı
- 1 yıl
Hasteneyi kim seviyor ki zaten acil durum varsa gideceksin ve senin bu kaşıntı hayra alemet değil sakın bırakıp öğle kalma acilen göster
Soran1 yılYani tabi ki doğru ben ilk çıktığında sivrisinek ısırığı vesaire sanmıştım sonra su toplamaya başladı ellerimde çıktı parmak arasında kaşıntıdan sonra ayak parmak arasında sonra yüzümde şu an yüzümde daha kötü duruyor dışarıya çıkacak Halim yok yarın için üniversite hastanesine randevu aldım gidicem inşallah kötü bir şey yoktur hiç sevmiyorum ya hepsi de beni bulur Allah'ım
- 1 yıl
Öncelikle yakınında aile sağlık ocağı varsa ona da bakınabilirsin en azından vakit geçmemiş olur
Soran1 yılSağlık ocağı da uzak kalıyor bana yarın üniversite hastanesine gideyim bakalım ne diyecek Allah'ım Allah korusun yarabbim çok kötü yeni hat almaya çıkcam bu yüzle nasıl gitcem bilmiyorum
Soran1 yılŞey ben daha önceden baya oluyor epilepsi geçirmiştim acaba sonrasından sedef falan geçiriliyor mu ki ay hiç bilmiyorum çok kötü duruyo çok stres oluyorum bu durumda
1 yıldoktora gidiniz.
00 Yorumla
1 yılEgzama olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılBulaşıcı mıdır bu
- 1 yıl
Hayır degil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Sorular > Yüzümde ellerimde ve ayak parmak arasında kaşıntıdan yaraya dönüşüyor yüzümde de yeni çıkıyor bu nedir çok korkuyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanımm, öncelikle çok geçmiş olsun! Bu tür şeyler gerçekten insanı endişelendiriyor ama hemen kötü bir şey düşünme, tamam mı? 💕 Bahsettiğin belirtiler bir alerjik reaksiyon, dermatit veya mantar enfeksiyonu olabilir. Bazen stres bile böyle tepkilere neden olabiliyor. Ama kesinlikle bir dermatoloğa görünmen gerekiyor. 😘 Çünkü cildinle ilgili hassas konularda kendi başına bir şey yapmaktansa uzman yardımı almak en güvenlisi!
Bepanthol güzel bir nemlendirici ama düzenli çözüm olmayabilir. Şimdilik kesinlikle kaşımamaya çalış çünkü kaşıdıkça yayılabilir ve daha çok tahriş olabilir. Su toplaması ve yaranın genişlemesi enfeksiyon riski yaratabilir. Hijyene dikkat ederek ve ellerinde eldiven kullanarak iyileşmeye katkıda bulunabilirsin. 🌸
Durumu ertelemeden bir doktora görün, tatlım. Sağlık her şeyden önemli! Kendine dikkat et ve en kısa zamanda iyileş, olur mu? ❤️