Bir tek ben mi güneşte böyle oluyorum millet bronz bronz çok güzel ben bembeyaz nasıl bronzlaşabilirim?

Bir tek ben mi güneşte böyle oluyorum millet bronz bronz çok güzel ben bembeyaz nasıl bronzlaşabilirim?
ayyy kızıııımmm beyaz kalabilmek her kızın hayali yaaa sen hayalimi yaşıyorsun resmen. Milletle kendini kıyaslama tenin o kadar güzel ki hep senin teninde olmayı istiyorum bronzluk iyi değil
Gel değiştirelim lütfen ya bende bronz ten seviyorum 😍
aşkım benim sen olduğun halinde gerçekten o kadar mükemmelsin ki... sakın üzülme üzüldüğün şey başkasının hayali resmen
Teşekkür ederim canım o senin güzel düşüncelerin 💐
rica ederim aşkım benim ne demek
Canım hiç üzülme, beyaz tenli olmak da harika bir ayrıcalık! ☀️ Hepimizin cilt tonu farklı olur ve bazen bronzlaşmak hiç kolay olmaz. Ben de senin gibiyim, hızlı bronzlaşamıyorum, ama açık tenin güzelliğini sevmeyi öğrendim. Yine de hafifçe bronzlaşmak istiyorsan mutlaka yüksek koruma faktörlü güneş kremi kullanarak güneşe çık. Cildin hassas olduğu için yanmadan, hafif hafif, kısa sürelerle güneşte kalmalısın. Havuza ya da denize girince bronzlaşmak isterim diye güneşin en tepede olduğu saatleri tercih etme, 10:00-17:00 arası güneşten kaçın. Özellikle cildini nemlendirmeye de özen göstermelisin, daha sağlıklı bir ışıldama elde edersin! ✨ Unutma, önemli olan sağlıklı ve kendini özgüvenli hissetmek!
Cevap
17Cevap
normaldir evett
Bende öyleyim, direkt kızarıyorum. Bir çözüm bulamadım.
Çözüm şapka ve gözlük 🙂
😉🙂
Aynı benim isyan güneş görmesin hemen kizariyorum 🤦♂️
Evet asla bronzlaşamıyorum tatile gitsem sefil gibi dönüyorum kızarık kızarık
İlk kızarıyorsun bi 10-15 gün sonra kızarıklıklar gidiyor iste o zaman ancak ten rengin koyulaşıyor biraz ama işte tatile gidince öyle güneşte kızarık kızarık dolaşmak kötü oluyor. Özellikle benim burun ve yanaklar çok kızarıyor tenim falan da ince benim 😞
Şuanda kollarımin üstü kızarık altı beyaz 😂🤣 lise yıllarında balığa gittik arkadaşlarla güneş fazlaydı ne olucak ki dedim eve geldim sana noldu dediler ne olmuş ki dedim aynaya bir baktım yüzüm kipkirmizi olmuştu o kadar da güneşte kalmamıştım o zaman anladım ne kadar saçma bir deri yapısı olduğunu 😂
Hahahah 🤭 bende Lisede büyük adaya gitmiştim gözümde de ful güneş gözlüğü hiç çıkartmadım vapurda baya da bi yanmışım ama asla farkında değilim neyse adaya vardık fotoğraf çekinicez kızlarla ben kamerada kendimi görünce bir üzüldüm göz altlarım bembeyaz yanaklar pespembe yanımdaki arkadaşlarda güldü baya ful gözlükle gezdim o gün çıkartamadım bir daha banada ders oldu eve gelince artık her yerime yoğurt falan sürmüstüm. İnsanlar beyaz ten seviyor ama eziyetini işte yaşayan bilir senin de kötü olmuş ama ya
Evet en kaliteli günes kremimiz muhakkak olur zaten o farz bizim gibilere 🤭 şapkayla gezin ful mecbur yanmak bize asla yaramıyor. Kutuplarda da soğuktan kızarırız ben çok soğuk olunca da kızarıyorum 😑 pembe alt tonlu olduğum için
Siz sanırım sarışınsınız da 🤭 pembe alt tonlusun sende genelde kumral sarışınlar oluyor öyle
😄😄 ben kumralım düz ya
Ya esmersindir ya kumral ya sarışın ya buğday ben beyaz tenliyim demessin ki saçım kumral sonuç olarak bende kumralım diyorum beyaz tenli açık kahverengi saçlıyım mı demeliyim 🥲
Erkekler detaycı değil kadınlar detaycı 🤭 biz en iyisi ağacın gölge yaptığı yerlerden usulca yürüyelim 🧘🏻♀️
Ay o zaman ay gibi parlaya parlaya gidelim ne yapayım ✨
😮💨 kendim gibi bir erkekle yapamazmışım ben onu anladım artık sabah akşam birbirimize şikayet yanardık keşke şu güneşli taraftan gitmeyeydik diye
Çok esmer tenleri sevemiyorum ben zaten uyumlu da olamıyorum. En fazla buğday olur bana çiftler birbirine benzer derler ya o uyumu yakalamak istiyorum. Fakat kendim kadar kadar beyazı olsa çocuğumuz kar olarak doğardı heralde
Oda olabilir tabi belli olmaz 🤭 ama bizim gibiler yinede çok esmerlere bulaşmamalı ya ben çocuğumun da beyaz sarışın kumral bişi olmasını isterdim genimi aktarayım
🥺🥺
Bir sey olmadı cevapsız bırakmamak için emoji attım
🌸🖐🏻 iyi bayramlar sağolunn
Bende beyaz tenliyim ama bronzlaşmak yerine kırmızı oluyorum
Evet maalesef öyle oluyor o yüzden güneşe çıkmakta eziyet ayriyetten alerji yapıyor bende
Baş dönmesi falan yapıyor dimi
Evet maalesef günese hele hic bakamıyorum güneş gözlüğü takıyorum
Renkli gözlü müsün? Ben güneşe bakabiliyorum
Yok değilim miyopum gözlerim hemen sulanıyor ama miyop olmadan önce de böyleydi benim
Geçmiş olsun bebiş
🌸😘
zor bende bembeyazim anca yanaklarim kizariyo bronzlasamyorum
Aynı sekil 🙃
Zor güneş senin cilde zarar verir bronz olmaz
Öyle
Bu yüzden güneşe daha dikkatli çıkman gerek hani brinz degilse cildine zarar vermesin
Öyle yapıyorum zaten fazla güneşte duramıyorum. Dediğiniz gibi cildime maalesef güneş fazlasıyla zarar veriyor
Ten beyaz olunca öteki tarafta pembe olur dfdf
Saçma sapan yorumlar yapmayın.
Güzel bence ama zayıf birine benziyorsun öyle sezdim
Cok zayif degilim aslinda ama elim bileklerim hep incedir
Boy kilon kaç
Beyaz ten kadına yakışıyor
Teşekkür ederim
Rica ederim
Beyaz olmak en güzeli
Normal sıkıntı değil
Yaz geldi bronzlaşma zamani
Trabzonlu olarak buna katıldım