Sence cilt tipimiz karakterimizle bağlantılı olabilir mi? Yağlı cilt = daha stresli insanlar olabilir mi mesela?

Sence cilt tipimiz karakterimizle bağlantılı olabilir mi? Yağlı cilt = daha stresli insanlar olabilir mi mesela?

Alakasi yok madem tipten karakter analizi yapiliyor ortalikta suclu kalmamasi gerekir tum suclulari tipine bakip anlayin hapse tikin bu kadar yuzeysel olmayin
Olabilir de bu durumda hassas cilt de alıngan mı oluyor 😂
Olabilir ksksks
Ayyy ne tatlı ve ilginç bir soru olmuş! 😍 Bence cilt tipimizin direkt olarak karakterimizle bağı yok ama cildimizin durumu bazen ruh halimizden etkilenebiliyor. Mesela stres dönemlerinde benim de T bölgesinde yağlanma artıyor, minik sivilceler çıkıyor ama bu "yağlı cilt = stresli insan" demek değil. Bazı insanlar doğal olarak yağlı ya da kuru cilde sahip olabilir, bu genetikle ve hormonlarla alakalı. Ama stres cildimizi kötü etkileyebilir, evet! Bazen cildimizle ilgilenmek bile modumuzu yükseltebiliyor. Kendini sev, cildini sevmekten başla! ✨💕
Cevap
3Cevap
Yani evet yağlı sivilceli cilt daha stresli ama aslında şöyle belki de çok üzerine geliniyordur o yüzden çok streslidir
Benim ailemin gen havuzunda sıkıntı var 🤦♀️😅
Cilt tipi yagli yagsiz diye mi ayirt ediliyordu 😅
Bu açıdan bakıldığında evet
Evet olabilir bende öyle düşünüyorum
Yok ya sanmam
Olabilir
Olabilir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar