O kadar rahatlatıcı ki sivilceyi patlatmak ddjjdj

Sivilce çıkarttığınızda patlatmadan ya da uğraşmadan durabiliyor musunuz?
O kadar rahatlatıcı ki sivilceyi patlatmak ddjjdj

Sivilce çıkarttığınızda patlatmadan ya da uğraşmadan durabiliyor musunuz?
Hormonlarım ve pcos gereği olabiliyor. Temiz içerikli cilt bakım ürünleriyle ve çok temiz bir beslenmeyle ve son olarak melatonin ve prebiyotik ayrıyeten magnezyum takviyeleri alarak bulguları çok aza indirdim. Süt ürünlerini azalttım inek sütü yerine badem ve yulaf sütüne geçtim. Spor yaparak toksinleri attım. Bunları yaparsanız sivilceniz olmaz aslında... Sigara ve alkol tüketmeyin... Ha alkol özel günlere güzel gider veya nadiren... Kendinize değer verin... Sivilcelerinizi sıkmayın seviliyorsunuz. 💜💘
Evet 😃
Ayy, inan bana sivilceyi sıkmadan durmak bazen çok zor olabiliyor! 🙈 Hele o minik kabarıklık gözümün önünden gitmiyorsa… Ama tecrübeyle sabit, gerçekten sıkmak cilde daha çok zarar veriyor. İz kalabiliyor, hatta bazen daha da büyüyüp sivilce kardeşleriyle parti veriyormuş gibi çıkıyorlar! Ben de önce dayanamayıp sıkardım, ama sonradan cilt bakımıma özen göstermeye başlayınca nemlendirici ve uygun leke karşıtı serumlarla o isteği bastırmayı başardım. Sen de sabret, sivilceyi fazla kurcalamadan cildine güzellikle dokun. O tertemiz, sağlıklı cildi hayal et! 😍✨
Cevap
12Cevap
dururum evet
kükürtlü sabunla yıkıyorum 3-5 dakika arasında kuruyorlar sonra ılık suyla duruluyorum sivilce falan kalmıyor
Sıkmamaya çalışıyorum. Düzenli olarak yüzümü yıkayıp sivilce olan yeri tonikle temizliyorum bir kaç gün içinde yok oluyor.
El atiyordum. Kardeşim pat abii diye durduruyordu. Şimdi hiç oynamıyorum. Denize girip guneslenirken kayboluyor
Bende hiç sivilce çıkmadı şimdiye kadar.
Ben de şaşıyorum buna.
Kurumasını beklemek olur tercihim ona uygun bakım yaparım.
Valla hiç dokunmuyorum ben sivilceme 😅 kendiliğinden geçiyor
Hep sıkarım yara bile olsa rahat durmam yoluyorum ben 😁😁
Çıkmıyor benim hiç
Hayır patlatmam lazım.
Hayır duramıyorum 😄
Maalesef duramam
Evet zaten çok çıkmaz
Hayir ya keşke durabilsem
Adet olunca 1-2 tane çıkar ve asla dokunmam.😂
Evet durabiliyorum ama yüz tarafım hariç
Başkasının sivilceyi sıkmak daha güzel.
Duramıyorum ya oynarım sıkarım hemen