Cilt bakımı hakkında bilgi verir misiniz?

Kızlar cilt bakımı hakkında bilgi verir misiniz bana. Mesela saçlarıma nasıl bir bakım yapabilirim neyi ne kadar sürmeliyim saçlarımın yağlı bir yapısı var saçlarım uzun ve kalın. Saçlarım için ne kullanabilirim ürün önerebilirsiniz. Sonra vücut tüylerinizi nasıl alıyorsunuz ağda mi jilet mi hangisi daha iyi ya da hangi markayı önerirsiniz bana. Yüzüme makyaj uygulamıyorum. Ama yüzümünde yağlı bir yapısı var. Yüzüme makyaj yapmadan temiz görünmesini istiyorum bunun için ne kullanabilirim fiyatı uygun ve işe yarayabilen ne önerebilirsiniz bana. Güneş kremi mesela hangi marka daha iyi hangisi gerçekten işe yarıyor mesela ben daha önce kullanmadığım için çok fazla bir bilgim yok ya da banyoda hangi vücut jelini kullanıyorsunuz. Saçlar için hangi şampuan ve sabun. Tırnak uzatmak istemiyorum. Ama tırnaklarım sağlıklı görünsün istiyorum. Bana bu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Çevremde bana bu konular hakkında bilgi verecek kimse yok. Annemin de zaten pek umrunda değil. Kendi imkanlarıyla bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum bu arada burada yeniyim (15 yaşındayım)
Cilt bakımı hakkında bilgi verir misiniz?