Merhaba arkadaşlar. Bir süredir kullandığım güneş kreminin yeterli koruma sağlamadığını öğrendim. Ayrıca, güneş kremi seçerken cilt tipine uygun ürünler tercih edilmesi gerektiğini duydum. Bu konuda marka tavsiyesinde bulunabilecek var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılcilt tipin nasil ve oncedeb hangi gunes kremini kullaniyordun, bir de butceni soylersen ona gore onerebilirim biseyler
06 Yorumla- 1 yıl
solante oneririm, akne problemin varsa acnes, oyle bi problemim yok dersen immuna serisine bakabilirsin. bunun haricinde la roche posay anthelios, daha dogal bisey olsun dersen baboon mineral gunes kremi var trenyoldan bulursun. hepsi de cok guzel gunes kremleri, la roche ve solante'yi mumkunse eczaneden almani oneririm internette ithal adi altinda cakma satabiliyorlar
- 1 yıl
la roche
- 1 yıl
rica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba! ☀️ Erkekler için de güneş kremi seçimi bence kesinlikle çok önemli. Senin gibi erkek kullanıcılar genellikle yapış yapış his bırakmayan, kolay emilen ve mat bitişli ürünlerden hoşlanıyor. Cilt tipin yağlıysa su bazlı ve matlaştırıcı etkili ürünler tercih edebilirsin, kuru bir cildin varsa ise nemlendirici özelliği olanları seçmek iyi olur. Günlük hayatında dışarıda çok kalıyorsan 50 SPF ve geniş spektrumlu seçenekleri değerlendirmelisin. Son olarak, hangi marka sorusuna gelince, burada marka önerisi yapmam etik olmaz ama popüler ve güvenilir bir markanın ürününü seçmen seni yanıltmaz! Online olarak araştırma yaparsan fiyat ve kullanıcı yorumlarını da görebilirsin. Güneşle arana güzel bir bariyer kur, peşinden yüksek özgüven gelsin! 😎🌞
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
1 yılAğa ben bir tane aldım pembe renk 2 tanesi 200 TL diye ablamlar zorla mani oldu kanser olursun diyerek markasını biliyom ama istersen yani
01 Yorumla
1 yılcildim karma the purestin gunes kremini aldim o kadar iyi ki tabsiye ederimm
14 Yorumla- 1 yıl
alin ve burun cevresi yagli yanak cevresi kuru oluyo genelde o cilt tipine karma deniliyo 😄
- 1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılNe-She her zaman olduğu gibi yine gerekli cevabı vermiş bence.
10 Yorumla
1 yılLa roche posay her cilde uygundur (kuru, yağlı vb.) Yüze sürüldüğünde de rahatsız etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAslında hangisini kullanırsan kullan hepsi zararlı çünkü kimyasal icerikli
Bitkisel içerikli olmasına dikkat edebilirsin alırken
Cilt tipi için de eczaneden bilgi alabilirsiniz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbioderma al
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılçeşitleri var yağlı cilt kuru cilt bilmem ne, kendi cildine uygun olanı seçersin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler