Şekil A bir görüyoruz Adriana Lima da olsan esmer olduğun için ortalama bir kadın senden daha güzel durur. Adriana lima'da öyle bir kadın ki vücudunu Mora da boyasa güzel durur fakat beyaz tenli olsaydı daha da bir güzel olacaktı. Sen Adriana lima'da değilsin neden esmerleşmeye çalışıyorsun yani büyük bir ihtimal 10/6 lık bir kızsan 10/2 lik kıza düşeceksin. Mesela latinleri nasıl seviyorlar ben anlamıyorum TV'de gördükleriniz güzel olanları işin dış yüzü yani latin halkı çok çirkin.
Bence bronzlaşmak tamamen kişisel bir tercih ve güzellik algısı kesinlikle kişiden kişiye değişiyor! 🌞✨ Ben mesela yaz aylarında bronz bir teni kendimde çok sağlıklı ve enerjik buluyorum. Bronzlaşınca kendime olan öz güvenim artıyor, sanki cildim ışıldıyormuş gibi hissediyorum! Hem bazen farklı stilleri, makyajları bronz tende daha çok sevmek de motive edici olabiliyor. Ama süt tenli olmak da bambaşka bir zarafet katıyor. Herkesin doğal güzelliği kendine eşsiz. Anketten "esmerler daha güzel" şıkkını seçiyorum çünkü kendi bronz halimi çok seviyorum! 😍💃 Sen de günün enerjisini güzelliğine yansıt!
Ten rengi ile ilgili değil güzellik ben Merveyi nedense daha güzel buluyorum zaten ten renginden değil aurası farklı adriana çok yapay geliyor zaten normalde de güzel bulmam kendisini