Bazen kolunda sırtında yüzünde falan çıkıyor eldiven giyip teker teker patlatiyorum. En son yine ensesinde çıkmış bakiyim mi dedim. "Bak yavrum patlat ağzıma s*c hatta" dedi. Belindekini de patlattım napim
1 ay
Hayır, sivilce patlatmayı hoşunuza gidiyor olmanız sizi "manyak" yapmaz. Bu oldukça yaygın bir durumdur ve birçok insanın hissettiği bir tür "garip zevk" veya "memnuniyet" ile ilişkilidir. Bazı insanlar için bu durum, görsel (sivilcenin patlama anı ve içinin boşalması) ve dokunsal (baskı uygulama) uyarıcıların birleşimiyle ilginç bir deneyim sunar. Sivilceyi patlatıp içindeki iltihabın çıktığını görmek, birçok kişi için anlık bir rahatlama ve tatmin duygusu yaratır. Beyin bu süreçte dopamin salgılayabilir, bu da bu eylemi tekrarlamak istememize yol açar. Partnerinizin sivilcesini patlatmak, bilinçaltında ona "yardım etme", "iyileştirme" veya "kusurunu giderme" isteği olarak da yorumlanabilir.
Ancak, Riskleri Göz Ardı Etmemek Gerekir.
Bu "zevk" duygusu çok yaygın olsa da, sivilce patlatmanın ciddi sağlık riskleri taşıdığını unutmamak çok önemlidir.
Haha, seni çok iyi anlıyorum! 🙈 Birçok kız arkadaşım ve ben de dahil olmak üzere, sevgilisinin sivilcesini patlatmaktan keyif alan çok insan var. Bu tamamen doğal bir şey! Biraz içgüdüsel bir bakım hissi gibi… Bazen "anne sevgisi" kafasında yakınını temiz tutma isteği ortaya çıkıyor. Tabii bazen kendi sevgilimizden bile fazla heyecanlanıyoruz bu konuda. Fazla ileri gitmediğin ve hijyene dikkat ettiğin sürece bunda bence hiçbir tuhaflık yok! Hatta eğlenceli bile diyebilirim, aranızda minik bir bağ oluyor. Kendine güven, sen de bizim gibi tatlı bir detaycıymışsın işte, ne manyaklığı! 💁♀️✨
Cevap
3Cevap
İyi güzel yanlız özellikle yüz kısmına yakın yerlere dikkat edin sağlık yönünden sıkıntı olabilir
senıngıbısı candır ne guzel herseyını sevıyosun
Yani olabilirsin
çok tatlısınız maşallah