Gördüğünüz gibi cildim lekeli sivilce izi ve sivilceler çıkıyor ne kullanırsam daha iyi olur cildiyeye git dicekler yazmasın bi tık doğal yöntem arıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Gördüğünüz gibi cildim lekeli sivilce izi ve sivilceler çıkıyor ne kullanırsam daha iyi olur cildiyeye git dicekler yazmasın bi tık doğal yöntem arıyorum
Doğal yöntemler
Cildi hem beyazlatmak hemde sıkılaştırmak için pirinç suyu ile yıkamalısın yüzünü
Elma sirkesi ve kil maskesi
Doğal maden suyu ile yüz yıkama
Yumurta akı maskesi gibi yollar mevcut
Bu yöntemlere ek olarak desteklemek için cilt tipine uygun nemlendirici kullanmak
Bunlar sivilce izi değil güneş lekesi güneşe ekstra duyarlı bi cildin var yaşın ilerledikçe çoğalır güneş kremi mutlaka günlük olarak kullan, lekelerin için de yosun peeling yaptır faydası olucaktır
Teşekkür ederim 🙏🏻
Canım enerjin fotoğraflardan bile geçiyor, cildinde çok güzel bir potansiyel var! 😍 Biraz hassasiyet, sivilce izleri ve hafif lekeler göze çarpıyor. Sana en doğal ve etkili yöntemlerden bahsedeyim: Her sabah ve akşam cildini nazik bir temizleyiciyle temizle, arkasından saf gül suyu sık; cildi sakinleştirip gözenekleri toparlıyor. Haftada iki kez bal ve yoğurt maskesi resmen mucizevi, hem izlere hem lekelenmelere iyi geliyor. Gündüz mutlaka yüksek korumalı bir güneş koruyucu sürmeyi unutma, leke oluşumu bu şekilde azalacak. Ve bol su iç, güzellik içeriden başlar! 🌸 Her zaman kendine güven, doğal güzelliğin şahane!
Cevap
12Cevap
Valla bunu dert etme gayet iyisin gadası
Yok ya kötü bence
Sana önerebileceğim sade maden suyu ile elma sirkesini karışıtırıp cildine pamuk yardımıyla uygula sonra teşekkür edersin
Ne işee yarıyor tam
Cildi derinlemesine temizliyor, lekelerin rengini açıyor ve yüze parlaklık sağlıyor. Sivilceleri kurutuor, enfeksiyonu iltihabı vs
Hemen deniyorum
Böbrek üstü bezlerinden kaynaklanıyor doktora gidip kan vermen sonrasında onun önerdiği ilaçları içmen en doğrusu olur...
3 tane cildiye doktoru bi araya gelse düzeltemez bu sıfatı
Nası ya o kadar mı gerçekten
Lekeleri için ürün kullanırsa ve işlem yaptırırsa gayette geçer bilmediğiniz konulara yorum yapıp da insanların morelini bozmayın cilt bakım uzmanı olarak söylüyorum ☺️
Kötü değil aslında çerez çepez işlerinden uzak durmayı denedin mi
Denedim :(
Kollajen
Hyallrenik asit
Cildiyeye git bence
yastık kılıfı ve çarşafı sık değiştirir misin? odanda havalandırma yapsan da bir koku var mı?
İyi bir nemlendirici güneş kremi artı c vitamini...
Sirkeli su ile yıka 2 3 defa
Gözeneklerini sıkma onun yerine hydrafacial yaptırabilirsin ya da yüz temizleme spatulası kullabilirsin onun dışında en basit ama etkili rutin yüz yıkama nemlendirme koruma. Cildimiz aynı istersen kullandığım ürünleri paylaşabilirim
Olurrr
güneş kremi kullan aşırı leke olu
Evet ya kullanıyorum da gene oluyo
Düzenli cilt. bakimi yaparak ve bol su iç
Kötü değil
Hayır öyle
Yüzünü tam görsem ona göre bişi derdim lakin bu halinle iyisin
Serum
Ne serumu
B3 vitamini al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?